Viikon To do -lista


  • Tänään ollaan ihan tarkoituksella oltu Liljan kanssa vain kotona. Kävimme heittämässä tunnin vaunulenkin, mutta muuten ollaan vain oltu. Viikonloppuna tuli tehtyä niin paljon, että tekee meille molemmille ihan hyvää olla vain kotona.

  • Huomenna mennään ystäväni luokse Vantaalle. Hänellä on Liljaa vähän vanhempi poika ja pidämme usein jomman kumman luona mom life -kommuuneja. Ihanaa, kun on ystäviä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Lilja on myös viime viikkoina alkanut kiinnittämään huomiota muihin vauvoihin ja viihtyy selkeästi, kun ympärillä on muita lapsia. 

  • Keskiviikkona otan ensimmäisen tatuointini! No heh, ehkä en ihan perinteisessä merkityksessä tatuointia, vaan kulmiini tehdään Microblading! Olen haaveillut sellaisista jo pitkään. Kirjoitan tästä lisää myöhemmin! 

  • Torstaina on luvassa neljän kuukauden tarkistus neuvolassa. Lilja täytti juuri viime viikolla neljä kuukautta ja tämä aika hänen kanssaan on kyllä mennyt niin nopeasti.

  • Lauantaina on hyvän ystäväni kolmekymppiset! Ihanaa, kun näitä juhlia alkaa nyt sadella. Saimme Liljalle hoitajan, joten pääsemme molemmat osallistumaan juhliin. Ihan mahtavaa päästä yhdessä mieheni kanssa tuulettumaan ja nähdä samalla ystäviä. 

  • Muita askareita tällä viikolla: ruokakaupassa käynti, kodin siivous, muutamien blogi- ja Instagramkuvien otto ja tietysti viikon treenit. Olen jo jonkun aikaa tehnyt kaksi treeniä viikossa ja sen lisäksi käynyt noilla pitkillä kävelyillä vaunujen kanssa. Ihanaa viikkoa teille kaikille! 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -