Long bob – uhka vai mahdollisuus?

Viimeaikoina mua on alkanut houkuttelemaan lyhyemmät hiukset. Pari viikkoa ennen Liljan syntymää leikkasin jo noin 15 senttiä pois, mutta nyt haluaisin ihan kunnon muutoksen.

Olen jo jonkun aikaa ihaillut Instagramissa naisia, joilla on juuri tämän pituiset hiukset. Myöskin parhaalla ystävälläni Ainolla on juuri tämän pituiset hiukset ja ihailen niitä jatkuvasti. Eilen olimme Liljan kanssa vauvakinossa ja siellä Second act -elokuvassa Jennifer Lopezilla oli, no mitäs muutakaan, kuin tämän pituiset hiukset. Kuiskasin vieressä istuvalle ystävälleni, että taidan kipaista tästä suoraan kampaajalle. Niin hyvältä hiukset näyttivät!


Mitä mieltä olette, pitäisikö minun repäistä ja pätkiä hiuksistani oikein kunnolla senttejä pois?

Kuvat: caraloren.com, Pinterest

17 kommenttia:

 1. ilman muuta leikkaa! �� itsekin leikkasin pari kesää sitten 30cm pois, enkä ole päivääkään katunu����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tämä idea saa kannatusta! :) Siitä on 10 vuotta nyt, kun mulla oli viimeksi lyhyet hiukset.

   Poista
 2. Ihanat! Mulla on sama ongelma aina että mietin että uskallanko leikata milloin mitäkin. Itsellä on pitkät hiukset ja polkka houkuttelee välillä. Mutta nyt oon taas tullut siihe tulokseen että haluan otsatukan😆 vaikeeta tää päättäminen. Otsatukan taidan leikata, viimeks se kesti vaan 13pv kunnes jo kasvoi niin, että se häiritsi ripsiäni 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo tiedän tunteen! Mä leikkasin juuri vuosi sitten etuhiukset ja jaksoin pitää niitä ehkä vuoden. :D

   Poista
  2. Eiku siis viikon piti kirjoittaa!! :D

   Poista
 3. Sopisi sulle kyllä älyttömän hyvin! Suosittelen!
  Olen itsekin leikannut rintojen alle ulottuvat hiukset kaksi kertaa olkapäille. Ihanaa saada kerralla kaikki huonot pois, tukkakin tykkää. Nopeasti ne kasvavat takaisin ja saa kivaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tätä kannatetaan! Kampaaja-aika on jo varattu. ;) Se on kyllä totta, että kasvaa nopeasti takaisin ja hiuksiahan ne vaan ovat! :)

   Poista
 4. Itse leikkasin viikko sitten hiuksistani 20cm, jotka lahjoitin peruukkien tekoon. Tuli juuri tuon mittaiset hiukset. En todellakaan kadu, on niin fresh olo uusilla, lyhyillä hiuksilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ton mäkin oon halunnu tehdä! Mihin lahjoitit? En vain tiedä lähteekö tästä nyt tarpeeksi sitä lahjoittamista varten. Harmi kun leikkasin syksyllä 15 cm "turhaan". Ihanaa, että lahjoitit! <3

   Poista
  2. Voi, vastaaminen on ihan unohtunut, pahoittelut ! Lahjoitin Little Princess Trust -järjestölle, sieltä tuli oikein diplomi, kun hiukset olivat saapuneet perille :-) Katsoinki uuden instakuvasi hiuksista ja sopii todelllla hyvin sinulle ! <3

   Poista
 5. Ehdottomasti leikkaa, tää malli on vaan todella ryhdikäs ja hyvän näköinen 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tää saa kannatusta! :) Kohta onkin kampaaja-aikani vuoro. ;)

   Poista
 6. Siis apua oon miettinyt ihan samaa lähiaikoina! Itse en ole vielä uskaltanut mutta kyllähän ne kasvavat takaisin jos ei lyhyet mielytäkkään. Olisi kyllä niin ihan kevyet näin keväällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hiuksiahan ne vain on. :D Toivottavasti ei ala kaduttaa haha!

   Poista
 7. Oon miettinyt ihan samaa varmaan muutaman vuoden jo :D Kummasti sitä aina kampaajalla sit jänistää ettei uskalla ihan noin lyhyiksi vetää (vaikka eihä toikaan niiiiin lyhyt ole) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kans tämä ajatus nostaa päätänsä aina vähän väliä. :D Nyt siitä on 10 vuotta aikaa, kun mulla oli viimeksi lyhyet hiukset ja nyt olen varannut kampaaja-ajan taas. ;) Toivottavasti en tosiaan jänistä!

   Poista
 8. Siis ehdottomasti kannatan! Varsinkin jollei ole pitkään aikaan ollut mitään radikaalimpaa muutosta, vaihtelu virkistää aina ja hiukset aina kasvaa takaisin :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -