Töitä ja... niin ei muuta

Oon ollu tänään siis taas illan töissä ja muuta en olekkaan tehny. Ompa mun elämä tylsää nykyään. Mun työ on ihanaa, mutta samalla aika petollista. Bongaan siellä nimittäin päivittäin toinen toistaan ihanempaa juttua. Tänään laitoin varaukseen ruskeat nahkahanskat. Ne oli oikeastaan ihan tarpeeseen tulevat, koska mä en omista kun yhdet ja mustan väriset nahkakäsineet. Himoitsin koko päivän oikeasti näitä villisikanahkaisia hanskoja, mutta 169e käsineistä on niiin yli mun budjetin. Pehmeet ja ihanat ne silti on. Ja ois ollu just mun laukun sävyiset, buuhuu. No haen huomenna ne mun n. 45 euron ruskeat lampaannahkahanskat niin kyllä sitten taas kelpaa tuolla ulkona olla. Onneksi täällä ei ole muuten ulkona vielä miinusasteita!

Toinen juttu mikä pitäis ostaa on joku huiviknipsu jolla saisin huivin pysymään nätisti tossa edessä kiinni. Ja viittoja oon myös katsellut töissä sillä silmällä ja pienimuotoinen pakkomielle on tainnu niihinkin syntyä. Apua. Ehkä ihan hyvä, että oon töissä kokoajan niin voin rahottaa nää mun pakkomielteet. :D

Nyt alan katsomaan tän päivän salkkareita netistä ja sitten nukkumaan ja huomenna onkin kiva 8h päivä töissä! Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Mites kun oot sanonut inhoavas turkiksia mutta sitten pystyt kuitenkin ostamaan noita villisian ja/tai lampaannahka/turkki käsineitä? Eiei sanon minä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Mites se, että en tykkää turkiksista liittyy nahkaan? Ja en omista yhtään villisikanahkaa, tiedoksi vain. :) Se, etten tykkää turkiksista johtuu suurimmaks osaksi muusta kun siitä, että oisin joku eläinaktivisti. Syön lihaa, käytän nahkakäsineitä, -laukkuja ja -kenkiä, untuvapeittona, -tyynyjä ja -takkeja. Olen siis ihan normaali ihminen! Se kun oon sanonu, että en tykkää turkistarhauksesta johtuu siitä, että se on mun mielestä väärin että eläin kasvatetaan vain sen turkin vuoksi. Esim lammas on toinen asia: liha, turkki, nahka..kaikki käytetään. Mutta tosiaan en oo mikään eläinaktivisti ja turkiksia en käytä lähinnä siitä syystä, että en tykkää siitä miltä ne tuntuu.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -