251110

Oon ollu tänään ihan hajamielinen ja muutenkin ihan poikki. Töissä oli kevyt viiden tunnin päivä ja sen jälkeen oli mahtavaa koska tiesin, että mulla on koko ilta aikaa ihan vain itselleni, koska Henkka, sen kaveri ja pikkuveli oli päivän Tallinnassa ja tulee nyt kohta kotiin. Joskus tarvitsee pelkästään itselleen aikaa ja tästä syystä esimerkiksi töihin mennessä valitsen bussin joka kiertää vähän enemmän ja sillä kestää melkein 15 minuuttia pidempään keskustaan kun toisilla busseilla. Musta on vaan jotenkin tosi rentouttavaa istua bussissa ihan yksin ja tarkailla ihmisiä samalla kun kuuntelee radiota.

No töiden jälkiin tulin kotiin ja menin lämpimään suihkuun jonka jälkeen nukahdin heti ja heräsinkin sitten sopivasti salkkareihin. Huomasin, etten ollu syöny mitään ja jääkaapissa oli vain valo joten lähdin hakee kiinalaista. Katsoin telkkaria vähän, söin ja sytytin olohuoneeseen vähän kynttilöitä. Ennen mulla oli huoneessani tosi usein kynttilöitä ja paljon, mutta täällä ei oo tullu fiilisteltyä joten johan oli aikakin!


Kuvasin parin päivän takaiset Gina Tricot ostokset tänne, mutta unohdin tietenkin kuvata yhden vaatteen mutta no se näkyy sitten myöhemmin asuissa.

Pilkkuhimoni sai vihdoin vähän lievitystä. 24,90e -50%.

Ja löysin vihdoin ne kivat ja edulliset (teko)nahkashortsit! Näistä lähti 24,90e hinnasta vielä -10%, koska valitin tosta kuluneesta napista. Valittaminen kannattaa aina siis.  Otin nuo kaksi koko isompana ja ne on just täydelliset! Semmoset löysät jotka tulee vähän korkeammalle, just the way I like it.

Laittaisin mielellään noi shortsit heti huomenna päälle, mutta meillä töissä ei tommosia (tai muitakaan omia siistejä vaatteita) saa olla vaan pitää aina olla farkut/hame ja sitten sen lisäksi työvaatteet. Ei sitten jaksa usein laittaa mitään muuta kun farkut matkalle töihin. Buuhuu.

Nyt jatkan tota ruuan mättäämistä ja odotan, että pojat saapuu hurjalta ulkomaanmatkaltaan!

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -