291110

Tänään on taas takana yks todella kylmä päivä ja aamulla eka juttu mikä kävi mielessä oli, että jalkaan UGGit kun meen ulos.

//karvaliivi Vila, pitsipaita H&M ja alla paita Fred Perry, farkut GT, kengät UGG ja laukku Louis Vuitton.

Suunnittelin jo eilen, että en poistu kotoa tänään jos on yhtä kylmä kun eilen. No pakkohan se oli kuitenkin töihin lähteä joten ei auttanut kitistä. Töiden jälkeen kävin ostamassa joululahjoja vielä ja nyt tosiaan enää yksi lahja ostamatta ja sitten oon ihan ready! Saatiin myös tänään henkilökunnan joulualennussetelit käyttöön joten muutama juttu tuli ehkä ostettua itsellekin! ;)

2 kommenttia:

  1. Heh kommentoin ekaa kertaa :) Täytyy sanoa että UGGit on tänä talvena alkanu houkuttaa muakin! Ostin syksyllä feikki-uggit ja ne on ihanan lämpöset noissa jäätävissä pakkasissa. Seuraavaks ajattelin hommata ihan aidot mahdollisimman pian lämmittämään... Ihana asu sulla, näyttää mukavalta ja lämpöseltä toi karvaliivi! :)

    VastaaPoista
  2. cup of coffee: Kiitos kommentista. :) Mä voin kertoa, että ne on joka pennin arvoiset. Ne ei lyttäänny pohjista niinku feikkiuggit ja muutenkin pysyy siisteinä. Mulla on jo toinen pari odottamassa mua joulupaketissa. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -