221210

Ihana pitkän päivän jälkeen kirjautua bloggeria ja nähdä, että näinkin moni on osallistunu mun arvontaan ja muutenkin ilahduttanu mun iltaa tosi ihanilla kommenteilla! Kiitos!

Tänään olin neljään asti töissä, jonka jälkeen hyppäsin bussiin kotiin päin ja kaverikin hyppäsi samaan bussiin ja tultiin sitten hengailemaan tänne meille. Myöhemmin illalla lähdin vielä keskustaan treffaamaan toista kaveria ja päädyttiin sitten yhteen baariin vähäksi aikaa istuskelemaan (ilman mitään juomia tosin!), kun vanha koulukaveri vietti siellä synttäreitään tänään. Oli aika random nähdä vanhoja koulukavereita joista osaa en ollu nähny noin kolmeen vuoteen! No kivaa oli kuitenkin ja siitä sitten mäkkärin kautta kotiin ja nyt istun tässä. :)

Matkalaukun pakkaaminen kuuluu seuraavaksi ohjelmaan. Huomenna ois vielä töitä aamulla ja sen jälkeen suuntaankin hakemaan matkalaukut kotoa ja äkkiä lentokentälle ja lennolle kohti Oulua. Tai toivotaan ainakin ettei nyt tuu mitään hirmumyrskyä, että en joutuisi viettämään jouluaattoa Helsinki-Vantaalla.

Hyvää yötä! :)

PS. Muistakaa osallistua vielä arvontaan, te ketkä ette vielä sitä ole tehny! ;)

6 kommenttia:

 1. paljon paljon onnea!!!! :)

  ei todellakaan varmasti ole parempaa lahjaa!

  onnellista joulua ja uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. mikä kamera sul oikee on?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Mulla on Nikon D90. :)

  VastaaPoista
 4. ok :)) minkä vuodn malli?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Nyt pistit kyllä pahan. Oisko tää 2007 tai 2008 ostettu. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -