Louis Vuittonilla kylässä

Kävin tänään töiden jälkeen katsomassa yhtä kivaa juttua minkä Henkka lupasi mulle joululahjaksi hankkia, mutta minun kokoa ei ollu joten tilaukseen meni ja odotan niin joulua nyt. ;) Siitä lisää sitten jouluna! Kävin myös ensimmäistä kertaa Helsingin Louis Vuitton-liikkeessä. Kelatkaa ekaa kertaa! Niin ja se Henkan joululahja minulle ei ole LV-laukku sentään. :D Ostoaikeissa en tällä kertaa ollu vaan ihan katselemaan menin ja katsomaan onko myyjät siellä oikeesti yhtä töykeitä kun monet sanoo. No ei ollu, vaan mä sain oikein mukavaa palvelua! Kokeilin käteeni myös muutamia laukkuja ja jos joskus päädyn toisen Louis Vuittonin ostoon niin nyt tiedän ainakin mitkä ei mulle sovi:

Mä oon ajatellu, että se laukku minkä hankkisin ois Speedy, Alma tai sitten Neverfull. Oon kuitenkin tällä visiitilläni hieman viisaampi kuin ennen. Speedy ja Alma ei sovi mun käyttöön, koska en tykkää kantaa laukkuja kädessä vaan mieluiten olalla tai sitten vielä mielummin Crossbodyna. Neverfull ei myöskään oo ihan täydellinen sen takia, että siitä puuttuu vetoketju. Tuntuu turvallisemmalta, että laukussa on vetoketju suojana. No kysyin sitten myyjältä, että mikä laukku hänen mielestä mun tyyliin sopisi ja hän toi ton Palermon joka ois ihana. Mä en oo ees nähny tuota laukkua ennen, mutta jos laukun LV:ltä vielä hankkisin niin se ois varmaan tuo sitten. ;)

Nyt ruuanlaittoon ja sitten kotona lepäilyä. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Mooi! :)
  Meidän äipäl on juuri tuo palermo ja välillä kun oon lainaillut niin se on kyllä tosi kiva ja kätsy! Itselläni on kuitenkin tuo neverfull ja tykkään siitä jotenkin enemmän :o Louis Vuittonin Irene laukkukin tosi ihana! Vietättekö muuten joulun Henkan kanssa kahdestaan Helsingissä? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Oispa munki äitillä tommosia laukkuja lainattavana. :D Pitää kattoa millanen toi Irene on! ;)Ei vietetä, en vois edes kuvitella, että oisin joulun ilman omaa perhettä. Ouluun siis! :)

  VastaaPoista
 3. Mä kävin läpi ihan saman analyysin ja päädyin vuonna 2008 tohon Palermoon. Voin kertoa että sen käytännöllisempää laukkua ei ole! On ollut olalla melkein joka päivä kahden vuoden ajan, ja on edelleen tosi hyvässä kunnossa. Noi nahkaosat vähän tummuu käytössä, mutta ei mun mielestä haittaa yhtään kun tasaisesti tummuvat. Mun kaverit osti samalla kertaa mun kanssa Speedyn ja Alman, ja jälkikäteen ne on sanonu et harmittaa hirveesti, ku mun laukku on kivoin...:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mun mielestä toi nahka ei oo yhtään kivan näköinen tolleen vaaleena vaan vain ja ainoastaan vähän tummuneena. Myyjä neuvoikin, että jos kaks viikkoa pitää kirkkaassa valossa sitä laukkua kotona niin se tummuu aika nopeesti. :D Joo Speedyn ja Alman totesin epäkäytännöllisiksi.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -