Toive: Hawaii

Eräs lukija toivoi tossa vähän aikaa sitten postausta mun viime syksyn Havaijin matkasta ja nyt tulee kuvia ja paljon. Osa näistä on jopa semmosia mitä ei oo ennen näkyny! :) Reissussa olin perheeni kanssa 16.10-3.11.2009. Honolulussa oltiin ekat kahdeksan päivää ja loppu aika sitten Kauain saarella. Honolulussa asuttiin hotellin sisällä olevassa vuokrakolmiossa, josta löytyy kuvia täältä.

Tultiin yöllä 20h lentojen jälkeen perille ja aamulla olin aika iloinen kun huomasin parvekkeen näköalan:
Honolulussa shoppailuun oli aika hyvät mahdollisuudet. Meidän hotelli sijaitsi Waikiki-osassa saarta ja ihan kävelymatkan päässä oli saaren isoin shopping mall Ala Moana Center, ostoskeskuksen lisäksi oli paljon muitakin kauppoja ympäri kaupunkia ja jopa hotelleissa.
 Shoppailun ja auringon oton lisäksi käytiin Pearl Harborissa, jonne ei saanu viedä laukkuja eikä järkkäreitä joten kuvat on otettu kännykällä:
Pearl Harbor on mun mielestä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Tosi mielenkiintoinen ja liikuttava kokemus mun mielestä. Esimerkiksi ton Arizona Memorialin alla on se laiva ja sen miehistö joka siihen sillon vuonna 1941 upposi. Sinne on jopa myöhemminkin vielä viime vuonnakin haudattu niitä miehiä jotka sillon siitä iskusta selvisivät. Oon herkkä, mutta mua toi liikutti!
Ja siirrytäämpä sitten Kauain saarelle. Vuokrattiin sieltä talo Hanalei-osasta ja Honolulun jälkeen (missä oli paljon tekemistä) saari oli tosi hiljainen. Asukkaitakin siellä on koko saarella vain reilu 60 000! Saarella on myös laki ettei yli palmun korkuisia rakennuksia saa rakentaa, joten siellä oli tosi matalia rakennuksia. Tuolla ei tullut sitten tehtyä oikein muuta kun otettua aurinkoa, joka välillä vähän pitkästytti, koska oon ihminen joka ei jaksa liian pitkään olla yhdessä paikassa tekemättä mitään. Mutta nättiä siellä ainakin oli:
Yks jännimmistä kokemuksista Kauain saarella (tai no ikinä) oli helikopterilla lentely. Tunnin lennolla kerettiin kiertää koko saari ja it was awsome! Sain istua lentäjän vieressä edessä, koska olin kevyin haha.
Ja tämän mahtavan lämpimän loman jälkeen alkaa se raskas osa reissua taas: matkustaminen.
Onneksi Starbucks ja Burgerking auttavat lentokentillä jaksamiseen! ;)

En osaa tämän paremmin kertoa, mutta jos teillä on jotain Havaijista kysyttävää niin vastaan mielellään sitten kommenteihin! Huh tässähän tulee ihan lomakuume!

8 kommenttia:

 1. Harmittaa, ku tää ei ala enää lataa mitään kuvia, mitä laitat niin kokonaan :s nään vaan kuvan yläosan.. Ennen latas kokonaan...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Voi ei, tätä pelkäsinkin! Mä en nimittäin pysty enää lataamaan jostain syystä bloggerin kautta kuvia tänne joten nyt pitäis löytää nopeesti ratkasu tähän. :/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Tuli kuvia katsellessa sellainen tunne että tuonne on joskus vielä päästävä :)

  VastaaPoista
 4. Laura H: Joo onhan tuo sellanen paratiisi. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Mun kokoaikainen matkakuume vaan lisääntyy kun katsoo näitä kuvia. Mulla on haaveena päästä käymään Miamissa, Losissa ja Hawaijilla :) Tosin tuo matkustusaika Hawaijille ei oikein miellytä :D

  VastaaPoista
 6. Reetta: Haha no ei tuo matka mun mielestä hirveesti pidemmältä tuntunu ku Losiinkaan. Vaikka toi matka oli Losista vielä 6h. :D Oon tottunu pitkiin lentomatkoihin, mutta
  semmoselle joka ei oo tottunu matkustaan vuorokautta putkeen niin varmasti on über-raskasta. :D

  VastaaPoista
 7. Löysin sun blogin vasta äskettäin ja oon tykästyny tosi paljon lukemaan sun juttuja! Keep up with the good work :)

  Syy miks, kommentoin tähän postaukseen, on et olin ite just nyt uv:na Hawaii'lla ja olin kans kyl niin myyty! What a paradise :) Plus et meiän hotelli oli kans ihan tos vieressä ja tuli hirvee hinku takas kun kattelin sun kuvia.

  Me ei oltu Kauain saarel mut oltiin kans Oahulla ja Mauilla ja tykkäsin molemmista tosi paljon!

  Tsemppiä pääsykoelukuihin :)

  VastaaPoista
 8. Minty: Voi kiitos ihana! :)Honolulu oli kyllä sellanen paratiisi! Oisin kans halunnu käydä Mauilla, ehkä joku toinen kerta sitten! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -