050111

Taas yks aamu kun herään niin, että nenä on niin tukossa ettei puhe suju. Mietin tässä eilen illalla ihan tosissani, että tekisin videopostauksen, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että ehkä ensimmäisellä videolla on sitten hyvä kuulostaa myös itseltä, eikä tällaselta joka laittaa joka sanaan D-kirjaimen.

Oon jopa jaksanu tänään meikata, mutta hiukset on vielä unien jäljiltä joten ignore that. Ignooratkaa myös vanhempieni sotkuinen työhuone. Nyt ku aloin järjellä miettii niin ei tossa meikkaamisessakaan mitään järkeä ollu ku silmät vuotaa tän hemmetin flunssan vuoksi, ettei näistä ripsiväreistä ole kohta enää mitään jäljellä. Löysin eilen kaupasta täydellisen välipalajutun. Pirkan Mansikkariisi. Ihan kun riisifrutti mutta halvempaa! Noita oli myös päärynänä ja vadelmana. Nam!

Mun parantumiselle tästä D-kirjaintaudista ei ole kyllä kovin hyviä ennusteita, koska en malta pysyä kotona peiton alla. Liikaa tekemistä yksinkertaisesti. Eilen kävin isoveljen tyttöystävän kanssa vähän kirpparilla ja keskustassa. Käytiin syömässä nachoja Amarillossa ja muistin taas miten hyvää ruokaa siellä on. Sen jälkeen kävin lääkärissä ja olin koko ajan siinä luulossa, että lasku lähetetään kotiin, mutta lääkäri olikin antanu laskun käteen joka piti maksaa alakerrassa lähtiessään. No mä oon pokkana vaan kävelly ovista ulos joten tänään pitää palata sinne maksamaan se lasku. :D Illalla isoveli ja tyttöystävä tuli meille kotiin vielä viettämään pizzailtaa! :)

No entä tänään? Ainakin meen käymään maksamassa sen laskun sekä illalla meen hakee kaveriani ja mennään yhdessä toisen kaverimme luokse katsomaan uutta koiravauvaa! Joten lepäilyä ei oo tänäänkään oikein luvassa.

6 kommenttia:

 1. Mäkin oon löytäny ton mansikkariisin ja se on aivan ihanaa! kannattaa testata myös toi vadelma! :D
  Sun hiukset on aivan ihanan näköset vaikka sanotki että ne on unien jäljiltä mutta aivan ihana tuo nuttura! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Joo söin semmosen ja semmosen päärynäjutunki eilen. :D Ne oli ihan loistavia! Haha tuo "nuttura" (sykerö lähinnä...) on eilisen suihkun ja unten jäljiltä, mutta vähän laittamalla hiuksia uudestaan se menis nätisti. :D

  VastaaPoista
 3. onko nuo kuvat otettu sillä uudella putkella? eikö tarkennus oo oikee osunu paikalleen vai miks ne on ton näkösiä? nätti tyttö ei voi muuta sanoa! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Joo sillä nuo on otettu ja joo tarkennus ei menny nyt ihan oikein nii sen takia tommosia. :D kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti välipalavinkistä. Täytyykin kokeilla, kuulostaa nimittäin tosi hyvältä.

  Pikaista parantumista D-tadista! :)

  VastaaPoista
 6. Reetta: Kannattaa ja tuo maksaa jotain 67senttiä tai jotain sinne päin. :D Yritetään parantua! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -