Iskä-päivä

Noniin mä oon vihdoin kotiutunu takaisin kotiin Helsinkiin. Olin 9 päivää Oulussa joten nyt tuntuu kivalta olla kotona taas! Tänään oon ollu 7h keskustassa (!!!), eka kävin työpaikallani sovittamassa uusia työvaatteita ja sen jälkeen vietin aikaa isäni kanssa joka oli Helsingissä tämän päivän. Käytiin kiertelee kauppoja, syömässä lehtipihvit ravintolassa ja kahvilla (tai no mun tapauksessa tuoremehulla ja leivoksella). Täällä on myös tullu kunnon loskakelit nyt mutta mua ei haittaa, koska nyt saan käyttää mun uusia kumisaappaita! Haha.

//Takki H&M, kaulahuivi Global, farkut Guess, kumisaappaat Burberry ja laukku MbyMJ.

 //Neule Zara


Saatoin myös ostaa jotain, vaikka ei pitäny. Palkkapäivä, mikä ihana tekosyy.


Ilta sen ku paranee ku Salkkarit palaa tauolta joten nyt sen pariin! Ihanaa alkanutta viikkoa teille! :)
 

14 kommenttia:

 1. Tosi monella on nykyään ihania kumppareita ja ihailen niitä innoissani. Olen siis alkanut harkitseen että sellaiset olis oikeasti aika hyvät kun loskakelit kunnolla alkaa.

  Voi nam miten herkullista ruokaa ja leivos näyttää aika namilta myös.

  VastaaPoista
 2. Reetta: Noi on ehdottomasti parhaat loska-/vesikelikengät! :)

  VastaaPoista
 3. Mikäs ravintola oli kyseessä? Jos vaikka oman iskän kanssa mentäis sinne, kun seuraavan kerran iskää tulen moikkaamaan :) Näyttää hyville teidän annokset!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: La Famiglia Keskuskadulla. :)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ruokia! törkeetä laittaa tollasia kuvia tänne! :<

  VastaaPoista
 6. haha ja jobbar på dedär cafee :D /johans linda :D

  VastaaPoista
 7. noraa: Haha. :D

  Linda: Ha du jobba länge där? :D De va riktigt gott! ;)

  VastaaPoista
 8. 3 månader :) men dendä ägaren har 2 kahvilan så ja brukar ibland va på dendä andra oxå så ja e int allti där:) mest ba på veckosluten fö ja e ju ennu i skolan :)

  VastaaPoista
 9. Linda: Ai men de e ju kiva att ändå ha ett jobb vi sidan av skolan. :)

  VastaaPoista
 10. Burberry-saappaat on muovisaappaat, ei kumisaappaat. Älä käytä pakkasella tulevana talvena, rapsahtavat heti halki. Näin sitä asiakkaita huijataan, stocka etunenässä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Miten mua on huijattu? :D Tell me. Käytin noita viime talvella eikä oo minkäänlaisia merkkejä hajoamisesta. :)

  VastaaPoista
 12. lahkeet saappaiden päällä olis parempi...

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Se on sun mielipide! :) Mä en ikinä laittais lahkeita päälle ja sehän ois täysin epäkäytännöllistäkin kun lahkeet kastuisi. Järki hoi!

  VastaaPoista
 14. Nuo muovisaappaat ei yleensä kestä kauaa, tosiaan älä käytä niitä ainaskaan pakkasella. Muovi kovettuu ja rapsahtaa halki hyvin herkästi. Jos näin kävisi, sääli kun huippukalliit muovisaappaat hajoaisivat...

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -