Keep Dreaming

Nyt kun oon reissussa niin ajastin teille muutamia postauksia, jotka tulee sitten ajastettuina koko matkan ajan. Isn't that nice of me? ;) No ensimmäisenä päätin toteuttaa tän yhden kivan unelmahaasteen joka on muutamassa blogissa näkyny. Haaste menee näin:

“Tee kollaasi vuoden 2011 unelmistasi. Kokoa kollaasiin unelmiasi kuvaavia kuvia. Unelmat voivat olla mitä tahansa, mitä vain haluat unelmakollaasiin laittaa.”

Mä oon aina tykänny unelmoida joten tää kollaasijuttu oli tosi kiva tehdä. Mun unelmia on saada opiskelupaikka syksyksi ja tietenkin sitten ostaa kivoja koulutarvikkeita, esimerkiksi noi Mulberryn ois ihania. Ihania hetkiä poikaystävän ja ystävien kanssa. Lomamatka johonkin lämpimään jossa vois ottaa aurinkoa uusissa bikineissä ja tietysti täydellisessä vartalossa. Uusi läppäri (ei varmaankaan kuvan Macbook, mutta joku kiva kuitenkin!) ja uusi kännykkä. Kasvohoidot ja hieronta ois kiva kokea. Ajattelin myös ostaa tänä vuonna rannekellon, koska se jos joku sopii melkein 20-vuotiaalle aikuistumisenmerkiksi, hahah. Vaatehuone ja oma auto ois myös kiva.

Kuvat: weheartit.com ja google

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -