Time to study

Nyt on aika ottaa itteään kiinni ja alottaa ihan aikuisten oikeesti toi pääsykoekirjojen lukeminen. Sanokaa, että muut jotka ens syksyksi hakee kouluihin niin ei oo vielä alottanu myöskään lukemista! No mutta nyt mä alotan. Jos vaikka tänään saisin jopa 50 sivua luettua. Kevyt alku on kaiken a ja o! Niin ja maksoin mä äsken tililtä myös 490e valmennuskurssin joten jippii ja jee, se ei ollu kovin kevyttä.

Moni on sitä kysyny, että mihin mä aijon tänä vuonna hakea ja edelleen samaan ku viime vuonna eli Hanken, ruotsinkieliseen kauppakorkeakouluun. Jos totta puhutaan niin en osaa vielä oikein kuvitella itseäni yliopistoon, mutta pakko kai se on pakko alkaa lukemaan kunnolla ja todistaa itselleen, että minusta on tähän! :)

Nyt ton kirjan pariin ja ps. Mulla ei oo silmälaseja/lukulaseja vaan lasit on vaan tähän teemaan sopivaa rekvisiittaa. ;)

EDIT: Käykää osallistumassa tähän arvontaan!

14 kommenttia:

 1. Voi ku sulle sopii noi lasit! ü

  VastaaPoista
 2. hyvin yliopistotyyliset lasit :D

  VastaaPoista
 3. Jetta: Haha en nyt tiiä, mutta kiitos. :D

  Anonyymi: Nimenomaa. ;)

  VastaaPoista
 4. Moikka Lotta!

  Tämä mun asia ei kyllä tähän postaukseen liity, mutta tilasin itsekin tässä pari viikkoa sitten lookfantasticilta ghd:n ja sain sen pari päivää sitten. Mulla on ongelma koska tuossa on tollanen kolmepiikkinen brittien pistoke hommeli, niin kyselisin sitä, että millaisen adapterin oot ite hommanu siihen? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Siihen ei tarvi mitään adapteria vaan siinä on parit ruuvit jotka ruuvaat irti niin alta ilmestyy ihan meidän omaan pistokkeeseen sopiva juttu. :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä pääsykoeurakkaan! Ite tilasin vaihtuneet kaks kirjaa eilen ja oottelen nyt vaan niitä..en jaksa ihan vielä alottaa lukuja, mutta tässä kuussa kuitenkin. Ite haen siis toistamiseen yliopistoon kauppatieteitä :)

  VastaaPoista
 7. Maia: Onneksi mulla ei ollu vaihtunu noi kirjat ku ei ois tehny mieli maksaa enää yhtää ekstraa. :D Kiitos ja sitä samaa sinne! ;)

  VastaaPoista
 8. Mistä tuo sun toppi on ostettu? =)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Se on enemmänki niinku tunika/mekko ja ostettu Monkista. :)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä lukemiseen! Taisin itse aloittaa lukemisen tammikuun lopussa, kokopäiväisesti aloin lukemaan maaliskuun lopussa ja sisään pääsin :)

  VastaaPoista
 11. Riikka: Kiitos! Toivottavasti itsekin pääsen opiskelemaan. :D

  VastaaPoista
 12. Miksi hanken eikä "tavallinen" kauppakorkea? :)

  VastaaPoista
 13. Lindsay: Hankenhan on ihan tavallinen kauppakorkee? :D Mutta siis jos tarkoitat, että miksen hae suomenkieliseen niin sen takia, että oon suomenruotsalainen ja oon aina opiskellu ruotsiksi ja haluan opiskella ruotsiksi jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 14. Juuri tuota tarkoitin "tavallisella" kauppakorkealla :) Mutta kiitos vastauksesta ja onnea pääsykoe urakkaan!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -