Back in business

Nyt on pikkuhiljaa palailtu tänään tuolta toiselta puolelta Atlanttia. Tarkoitushan oli jo eilen illalla olla Suomessa mutta kappas vain lento Denveristä Frankfurttiin peruttiinkin ja jouduttiin vaihtamaan lentosuunnitelmia kokonaan ja olemaan yötä Denverissä ja odottelemaan seuraavaa mahdollista lentoa johonkin.

Sunnuntaiaamuna 10.30 (eli -9h Suomen ajasta) lähdettiin sitten Washingtonin kautta Frankfurttiin joka oli aika ihana lento, koska päästiin hyvitykseksi kaikesta tapahtuneesta businessluokkaan ja se vasta oli upeeta! Sai kattoo hyviä leffoja, makoilla, vähän nukkua ja syödä kunnon ravintolaruokaa LENTOKONEESSA. Yks reissun kohokohdista, ihan totta! Frankfurtista sitten Helsinkiin ja nyt oon kotona.


Lento Suomesta Houstoniinkään ei ollu paha: oli nimittäin niin tyhjä lento, että sain kolmen paikan rivin ihan itsekseni joten nukuin melkein sillon koko matkan.

Tässä nyt kaksi vuorokautta on menny kohta ilman, että ois kunnon unia nukuttu joten reissusta tulee juttua ja kuvia myöhemmin sitten!

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -