Houston we don't have a problem

Nyt vähän niitä kuvia Houstonista niin kuin aiemmin lupailin. Tiedän, että äiti ainakin odottaa näitä kuvia! ;) Matkaseurana toimi iskä, isoveli ja isoveljen tyttöystävä ja Texasin Houstoniin lähdettiin sen vuoksi, että tarvittiin paikka minne laskeutua ja toipua jet lagista ennen kun siirryttiin Coloradoon kylään joka oli kolmen kilometrin yläpuolella.

Eka päivänä lähdettiin mun iloksi shoppailemaan jättimäiseen ostoskeskus Galleriaan. Ahh it was heaven! Ostarin lempikauppoja oli Saks fifth Avenue, Louis Vuitton, Charlotte Russe, Macy´s, Nordstrom, Tory Burch, Victoria's Secret ja Michael Kors. Näiden lisäksi oli about miljoona muuta kauppaa ja muita kivoja missä en edes ehtiny käydä ja nyt harmittaa ihan vähän. Käytiin lounaalla ja söin Kanawrappeja jonka jälkeen shoppailtiin taas lisää. Päivä mun makuun siis! Tää oli isoin mall missä oon ikinä käyny, ehkä vähän liianki iso kun en ehtiny kaikissa haluamissani liikkeissä käydä.


Toisena päivänä käytiin ajelee paljon autolla ja käytiin Calvestonin kaupungissa joka ei ollu oikeastaan kovin siistiä, paitsi tietenkin suklaakaupasta ostettu herkkukuorrutettu omena, nam!


Semmoset oli kaks ekaa päivää. Laitan taas huomenna lisää kuvia! :)

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -