I'm still alive but I'm barely breathing

Yllättävän pitkä postaustauko ollut tässä ottaen huomioon miten usein yleensä kirjoitan! Mutta nyt homman nimi oli semmonen, että mun paras kaveri oli täällä Helsingissä mun luona ja hänen seura voitti koneella olemisen 1000000000-0! Oli ihan mahtava viikonloppu vaikka ei mitään ihmeempiä tehty. Ehkä just se teki siitä mahtavan. Ei mitään stressiä vaan rennosti ottamista vain. Sai mut ehkä kaipaamaan vähän Oulussa asumista kun ystävät oli lähellä. Kuviakaan en ottanu paitsi eilen pari kun lähdettiin Annun kanssa keskustaan ja siitä Annu lähti sitten lentokentälle.

Ostin keskustasta vain sen mitä sinne olin lähteny hakemaan eli:

Meikkivoide ja pohjustusvoide! En oo varmaan melkein vuoteen käyttäny tota Make Up Storen Studio Foundationia, koska se on niin kallis mutta nyt kun sain Kicksiin -20% kupongin niin päätin panostaa. Ostin myös loppuneen Lumenen Matifying Primer -meikin pohjustusvoiteen, jonka oon todennu ihan loistavaksi. Iho tuntuu ton jälkeen ihan samettiselta ja meikkivoide pysyy nättinä pidempään.

No mitä sitten tapahtu? No kuvastakin ehkä huomaa, että mun silmät on aika kirkkaat niinku kuumeessa yleensä on. Eli eilen kun tulin keskustasta kotiin niin mulla oli noussu kuume. Ja tässä nyt taistelen tämmöstä 38 asteen ruuminlämpötilaa vastaan.

Mä en tykkää olla kipeenä, koska en tykkää olla pitkään tekemättä mitään. No vaihdoinkin tossa aamulla kaikkien kalusteiden paikkaa makuuhuoneessa, koska sängyn vanha paikka oli huono, koska ikkuna vetää talvisin. Sinne meni sitten viimeisetkin voimat.

Onneksi tää tipahti postiluukusta äsken:

Eli nyt tota selaileen, lepäileen ja sitä rataa! Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Mun pitäisi ostaa toi sama pohjustusvoide, tarviin jonkun ja tosi monet on tota kehuneet!

    VastaaPoista
  2. Mulla ois sulle haaste mun blogissa, käyppä kurkkaamassa! :) http://mmillam.blogspot.com/2011/02/7-things.html

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -