We are alone, silly!

Mun piti eilen illalla tulla laittamaan tänne päivän asu kuvaa, mutta se sitten jäikin kun tulin töistä niin myöhään.

//Flanellipaita Hurley, toppi H&M, farkut Levis, laukku MbyMJ, kello Michael Kors ja kengät UGG.

 Eilinen päivä meni siinä, että lähdin Henkan kanssa TK:ssa käymään hakemassa raukalle saikkua kuumeen takia ja sen jälkeen lähdinkin töihin. Mutta yks hassu juttu kävi ennen ku lähdin töihin. Tultiin kotiin TK:sta ja meidän suihku oli ihan märkä ja suihkukaapin ulkopuolellakin oli ihan samanlaisia märkiä länttejä niinku jalanjälkiä. No hassua tästä teki sen, että mä olin käyny suihkussa illalla ja sen jälkeen kukaan ei ollu käyttäny suihkua ja silti vettä oli kaikkialla noin 20h myöhemmin?! Henkka oli varma siitä, että olin jättäny suihkun tippaamaan vettä illalla ja sen takia olis ollu vettä lattialla, mutta vaikka olisinki niin eihän se nyt metriä ois voinu lentää se vesi suihkukaapin ulkopuolelle?! Hämmentävää.

Mulla on tänään vapaapäivä töistä (niinku ois eilenkin oikeesti ollu...) ja rukoilin aamulla, ettei taas tulisi pyyntöä töihin, koska meidän osastolla on kuusi työntekijää kipeänä. No tulihan se viesti iltavuoroon, mutta mulla on yksinkertaisesti liikaa tekemistä, että sinne kerkeisin tänään. Mun pitää lukea, käydä salilla ja vielä siivota koko asunto, koska huomenna ihana AnanasAnnu (Lue: Paras kaveri Annu) tulee Helsinkiin ja meille koko viikonlopuksi yökylään! Ihan parasta!

Oho ompa mulla paljon asiaa tänään, mutta ei lopu tähän. Huomasin nimittäin, että tänään on abeilla penkkarit enkä siis voi olla muistelematta meidän päivää vuosi sitten:

Nukuttiin penkkareita edeltävänä yönä koko luokka koululla ja valmisteltiin Abi-gaalaa. Oltiin kaikki revitty ja silpottu paperia jo monta kuukautta joten saatiin koulu sotkettua aika kivasti ja meillä oli maailman hienoin rekka (kuorma-auto...), eikö vaa?! Niin ja illalla sitten otettiin parin tunnin powernapit ja jatkettiin juhlimista! Kiva päivä oli! Toivottavasti kaikilla teillä tänä vuonna penkkareita viettävillä on myös ihan loistava päivä! :)

8 kommenttia:

 1. Hui kun aika menee nopeasti, mun penkkareista on jo kaksi vuotta :D Mutta lukio oli kyllä elämän parasta aikaa :>

  VastaaPoista
 2. Suvi: Aika menee ihan siivillä. :D Hmm välillä joo ja välillä taas ei ollu. :D

  VastaaPoista
 3. Mun kaveri joskus selitti, että en tutulle oli käynyt kanssa noin että sen suihku oli ollut märkä tai sitten että sen keittiö näytti siltä et siellä oli kokkailtu. Lopulta se oli yhteydessä sen vuokranantajaan ja kyseli että olisko mahdollista varalta vaihdattaa lukot kun näin on käynyt. No se vuokranantaja sitten kertoi että hän on siellä aina käynyt, kun on ollut kaupungissa. Oli ihmetellyt että eikö ollut muistanut kertoa, silloin kun vuokrasopimusta oli allekirjoitettu :-D.

  VastaaPoista
 4. Elina: EIKÄ! :D Vähän pelottavaa. Toi ei meidän kämpässä ole mahdollista kun on omistusasunto, mutta jotain hämärää täällä tapahtuu. :D

  VastaaPoista
 5. Olinki tässä jo jonkin aikaa kerenny pähkäillä, missä sie kävit lukion, mutta selvisipä seki vihdoin. :D
  Itsekin meinasin hakea samaan kouluun sillon aikoinaan. :)

  VastaaPoista
 6. Nanne: Joo, miksi sinä meidän kouluun olit hakemassa ja miksi et sitte hakenukkaa? :D

  VastaaPoista
 7. ihana tyyli sulla ja oot tosi nätti! +kiva blogi :)
  http://if-reetta.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Reetta: Kiitos kiitos kiitos! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -