Ystävänpäivä ystävän kanssa

Tänään heräsin kymmenen aikoihin, mutta Henkka oli ollu aamuyöstä töissä ja tuli kymmeneltä kotiin joten nukahdettiin vielä tunniksi kunnes herättiin siihen, että posti tuli. No siinä sitten koomasin siihen asti, että lähdin keskustaa kohti treffaamaan ystävää.

 Asu oli yksinkertainen tänään, mutta tykkäsin siitä! En ois uskonu vuosi sitten, että pukeudun nykyään melkein vain farkkuihin nimimerkillä Tyttö jonka kaveri laittoi vaihtamaan vaatteet just ennen koulukuvauksia, koska farkut eivät olleet tämän tyyliset.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
//Farkut Cheap Monday, t-paita Global, pitkähihanen GT, vyö Pieces, korut Nomination, D&G ja Guess, laukku Michael Kors ja kengät Dinsko.


Olin siis tänään kiertelemässä keskustan kauppoja ystäväni Mikaelan kanssa ja käytiin myös lounaalla.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oikeastaan en pahemmin shoppaillut vaan kävin vain noutamassa Stockalta tilaamani Leviksen farkut joille jäi hintaa henkilökunta-alennuksen jälkeen noin 70e ja sit kävin ostaa silitysraudan!

Image and video hosting by TinyPic

Nyt alan tuijottaa telkkarista salkkareita ja sitten ruokaa, toivottavasti teilläkin on ollu kiva ystävänpäivämaanantai! <3

PS. Näkyykö nää kuvat niillä kenellä ei näkyny imageshackin kautta ladattuna? Nyt nää on ladattu Tinypicsin kautta.

12 kommenttia:

 1. mademoisem.blogspot.com/ you know who!

  VastaaPoista
 2. näkyy kuvat, mutta tosi huonolaatusina ://

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Voiei, mulla ne näkyy hyvin! :( Mä en enää tiedä mitä tehdä, vinkkejä? :o

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ostanu ton Michael Korsin hamilton bagin? Oot ilmeisesti hesan stockalla töissä, niin millä osastolla? :) Osaatko sanoa, onko siellä myynnissä minkä verran Korsin laukkuja ja oisko juuri tuota hamiltonia, mutta isommassa koossa? Jos oot siellä osastolla käyny kurkkimassa... :)

  VastaaPoista
 5. Lindsay: Mun laukku on ostettu Washingtonista. :) Oon päivittäiskosmetiikas. Mä olin ennen asusteissa töissä joten osaan sanoa, että siellä on hamilton totea myynnissä ja se maksaa 325e muistaakseni, vai olikohan se 355, mutta kumminki. :D Ja siellä on ihan reippaasti kyllä noita MK-laukkuja. :)

  VastaaPoista
 6. Oi ihanaa kiitoskiitos tiedosta!! :) Osaatko vielä sanoa, että oliko siellä sitä large mallia? :D Oon tulossa vasta ensi kuun lopussa Helsinkiin ja toivon todella että niitä on vielä silloinkin... tai voi olla että palkkaan siskoni hakemaan sen nyt kun tiedän että niitä tosiaan on! :D

  VastaaPoista
 7. Lindsay: Siis toi mun on Hamilton Satchel ja se isompi on Tote, ne on ne kaks kokoa mun tietääkseen. :)

  VastaaPoista
 8. Aivaaaan okei en oo ollu ihan perillä, mutta onneksi joku on! :D Kiitos vielä :)

  VastaaPoista
 9. Lindsay: Joo laukuista mulla on aika paljon tietoa, haha. :-D Toivottavasti saat unelmalaukkus! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -