060311

Värjäsin aamulla hiukset ja väri loppui vähän kesken joten sivuilta tulee aika selvästi esille vielä vaaleaa raitaa. En oo vielä päättäny, että annanko tän värin vaalentua vähän muutamilla pesuilla vai laitanko vielä toisen värin päähän. En ehkä tykkää kuitenkaan ihan näin mustasta vaan se mustanruskea on enemmän se mun juttu joten vähän saa haalistua.

Käytiin tänään vähän kattelemassa kaupoissa niinkin siistiä juttua ku uutta imuria. Vanha sanoi sopimuksensa irti ja kauaa ei pärjää ilman joten joku päivä tässä täytyy käydä hakemassa se nyt kun hintavertailu on tehty.

//Takki Ellos, tekoturkishuivi H&M, farkut Levi's, silkkipusero Zara, kengät kirpparilta ja laukku MbyMJ.

 Täällä on ihana auringonpaiste ollu taas tänään, mutta kylmä tuuli on niin kaukana keväästä kun olla ja voi. Siitä johtuu myös asukuvien ilmeet. :D

Tänään luvassa vielä Idolsin ja Twilight Houkutuksen (nelonen klo 21.00) katsomista telkkarista ja kiinalaisen ruuan nauttimista! :)

4 kommenttia:

  1. Mäkin värjäsin viikko sitten hiukset ja kävi niin että se väri loppui vähän kesken.. Aluksi se ärsytti, mutta nyt tykkään näistä, näyttää oikeesti siltä että olisi tarkoituksella laitettu vähän raitoja ja eri sävyjä :) Ja mä värjäsin sellasella 6-8 viikkoa kestävällä sävyllä, että pian on taas koko pää samanvärinen!

    VastaaPoista
  2. Riikka: Tää mun väri on kestoväri niin saa nähdä kuinka kauan menee, että on tasanen. :D

    VastaaPoista
  3. YuliaShhabel: Thanks, it's my favorite! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -