Huulipunametsästys part 2

Täydellisen oranssiin taittavan mattahuulipunan metsästys on nyt päättynyt onnellisesti. Loppu hyvin kaikki hyvin:

 Yves Saint Laurent Fard À Lèvres Rouge Pur Pure Lipstick (miksi huulipunilla on näin pitkät nimet?!) sävy 21 Orange Sari Indian Orange.

Tää blogihan alkaa kohta muuttuu meikkiblogiksi. Haha lupaan ettei niin käy. Tää on viimenen tämmönen postaus vähään aikaan!

Tätä huulipunaa kokeilin jo viime viikolla mutta 32 euron hinta sai jättämään sen kauppaan. No nyt kauppakeskus Forumissa on Hintasirkuspäivät (ke-su!!) ja Stockmann Beautyssä oli erä YSL-huulipunia 22€ tarjouksessa. Mulle jäi siis maksamaan n. 17€ mikä on vielä kohtuuhinta täydellisestä huulipunasta. Mikä helpotus, että tämä löytyi.

Kävin aamulla hoitamassa yhden työasian pois alta ja sen jälkeen marssin Mulberrylle. Olin päättäny palkita itseni nyt ja mulla oli yksi tietty asia mielessä mutta myös varalta kaksi varavaihtoehtoa. No astun kauppaan ja kysyn onko kevään/kesän huiveja tullut jo ja myyjä alkaa esittelemään niitä ja aloitin kysymykseni "Eikö sitä..." jolloin myyjä vastaa jo, että "etkai kysy sitä beigeä Tamaraa?". No just sitä. Myytiin kuulemma heti loppuun parissa päivässä. No kysyin sitten näitä varavaihtoehtoja ja niitäkään ei ollut?! Lähdin pettyneenä kotiin, mutta nettikaupasta tilasinkin jotain kotiin. Nyt oon taas iloinen! 

Nyt kirjojen pariin taas ja illaksi töihin. Itsellä menee koko viikonloppu töissä, mutta kivaa viikonloppua kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Kaipa niillä pitkillä nimillä saadaan ne tuotteet kuulostamaan niin hienoilta. Mutta tää huulipuna ansaitsee kyllä ylellisen nimensä! ;D

  Otan osaa huivin metsästyksen suhteen, toivottavasti nettiostos on kelpo korvike. ;)

  VastaaPoista
 2. Minna: Niin kyllä ansaitsee! Ja kyllä nettiostos kelpaa oikein hyvin! ;)

  VastaaPoista
 3. hei sä varmaan osaatkin vastata, että missä kaikkialla toi henkilöstöalennus toimii (toimiiks esim. lindexissä ja seppälässäkin?) ja näköjään saa alennusta aletuotteistakin? :D mä nimittäin sain juuri henkilöstökortin ja nettiosoitteen, mistä saa lisää tietoa, mutta enhän mä pääse sinne, kun sivu ei kuulemma ole käytössä! t: uusi työntekijä :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tervetuloa taloon! ;) Toimii kummasakin ja mutta en muista paljon se prosentti oli esimerkiksi seppälään, oisko ollu vaan 15. Mutta kannattaa kysyä suoraan tiimiesimieheltä niin se varmasti kertoo nää kaikki paikat mistä alet saa! ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan värinen, saisko kuvaa ihan huulissa tästä?:)

  VastaaPoista
 6. jep kiitos, niin olisi tarkoituskin, mutta seuraava työvuoro on vasta muutaman päivän päästä ja kovasti tekisi mieli mennä ostoksille! :D mutta enköhän näillä selviä sinne asti :)

  VastaaPoista
 7. Jenna: Tulee varmasti näkymään! :)

  Anonyymi: Hehe joo, mutta tosiaan kyllä Lindexiltä ja Seppälästä saa alet! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -