Ladies and gentlemen

Oon tässä pari päivää ollu blogista poissa ja oikeastaan vaan siitä syystä ettei mulla ole tänne mitään kirjotettavaa. Kaikki sen jo tietää mitä mä päivittäin teen: luen, luen ja luen. Niin ja oon töissä. Tänäänki meni koko päivä kirjastolla kaverin kanssa. Valitettavasti voin siis vaan todeta, että kevään aikana tulee varmasti tulemaan vähän vähemmän postauksia, mutta yritän keksiä tännekin kaikkea kivaa kaikesta huolimatta! :) Postaustoiveita saa myös hyvin mielellään esittää nyt, se nimittäin helpottaisi mun hommaa!

Monessa blogissa on ollu TOP-listoja julkkismiehistä ja -naisista joten ajattelin jakaa omani. Neljä suosikkia kumpaakin sukupuolta, ensin miehet:

En osaa määritellä kuka on paras niin sovitaan, että nää on kaikki samalla viivalla. Cam Gigandet vallotti O.C:ssä jo vuosia sitten. Twilightissä tää herra oli kamalan ruma, mutta laitan sen piikkii, että Cam oli siinä vamppyyri. Channing Tatum on ikuisuussuosikki. Siitä asti kun näin She's the man-elokuvan olen rakastanut Channingia. Dear John -leffa ei myöskään ollu pettymys. Niin ja Henkan kiusaksi mulla on myös tietokoneen taustakuvana Channing, haha noloo! Chace Crawford on gossipgirl suosikki, ei muuta sanottavaa. Josh Duhamel on aika uusi ihastus, mutta yhtä kova ihastus kuin muutkin!

Ja sitten naiset:

Leighton Meester on myös ikisuosikki. Jessica Biel on myös kaunis, mutta sanotaanko, että I would die for her body. Megan Fox = Täydellinen. Voisinko näyttää sitten yhtä hyvältä vajaa nelikymppisenä kuin Heidi Klum?

Löytyykö teidät listoilta samoja?

12 kommenttia:

 1. Megan löytyy munkin listalta, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. Miten toi Cam voi olla noin söpö aina..Ei hyvä jumala sentään! :D

  VastaaPoista
 3. Siis apua, ketä toi näytteli twilightossä?? Haha on varmaan stailattu iha aikana eri näköseks ku en tunnista vaik oon kattonu kaikki leffat joku kolme kertaa :D

  VastaaPoista
 4. Josh Duhamel löytys ehdttomasti munkin listalta ;)

  VastaaPoista
 5. AnsQ: No älä :D

  Anonyymi: Se oli se paha vamppyyri, olikohan sen nimi James? Vaaleat pitkät hiukset. :D

  Suvi: Jep. ;)

  VastaaPoista
 6. Musta ois kiva, jos tekisit jostain sun lempparimatka kohteesta jonkun postauksen.. Tai sitten jostain työhaastattelu jutuista tai jotain tommosta :) ( ellei oo jo ollu )

  VastaaPoista
 7. Petra: Pistän korvan taakse! :)

  VastaaPoista
 8. Chase on kyllä ihana <3 samoin Leihgton!

  Tuo Meganhan on niin leikelty ku ikinä vaan kukaan voi.. Ihana kauneusihanne sulla :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Niimpä! Leikelty tai ei niin nätti se on, mutta myönnän, että jossakin kuvissa näyttää ihan kamalalta ja ilkeältä, mutta jossakin kuvissa se on taas ihan sairaan nätti! :)

  VastaaPoista
 10. Taylor Lautner on myös aika hyvännäköinen!
  Ja mun mielest Britney Spears ja Jessica Alba on aika nättejä arkivaatteissa!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Toi Taylor ei kyllä oo mun makuun ollenkaa. :D

  VastaaPoista
 12. Cam löytyi munkin listalta ja oon ollut ihan ihmeissäni kun en ole nähnyt tätä millään muulla listalla kuin omallani ja nyt sun!! :D Mun mielestä se on vaan niin kuuma ja olen myös ihastunut siihen OC:n ajoilla jo! Ja samaa mieltä Twilightista! :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -