Ripset

Eilen oli taas työvuoro niin, että olin kotona vasta kymmenen aikaan joten sillon en enää jaksanu tulla postailemaan tästä mun eilisestä operaatiosta.

Kävin tosiaan eilen laittamassa ripsienpidennykset Ruoholahden kauppakeskuksessa sijaitsevassa Beautyfashionissa. Eka vähän kuvia:

Ennen ripsienpidennyksiä ilman ripsiväriä.

Ennen ja jälkeen kuvia:

Alimmassa kuvassa siis aina ripienpidennykset + kummassakin toisiksi alimmassa ja alimmassa on ripsienpidennykset.

Mä en tiedä minkä pituisia ja paksuisia ripsiä laitettiin, mutta sen tiedän, että 95 ripseä laitettiin per silmä. Oisin kaivannu ihan vähän lisäpituutta ja paksuutta aika paljonkin. Musta nää on aika huomaamattomat. Työkaveritkin totes vaan kun kerroin, että otin ripsienpidennykset, että oikeesti ei ois ees huomannu ku on niin luonnollisen näköiset. Luonnolisen näköiset, se on hyvä asia, mutta onko sekään sitten kiva, että kukaan ei huomaa eroa omiin ripsiin sillon kun niissä on ripsiväri. Tuntuu vähän siltä, että ois sitten maksanu turhasta!

Paljonko nämä sitten maksoi? Kyseisessä paikassa jossa kävin nämä laittamassa oli helmikuussa tarjous 69e ja, koska mulle ei sopinu vapaat ajat Helmikuussa niin ne suostu tekemään ne mulle nyt maaliskuussa! Mutta tosiaan jos vielä aijon huoltaa nämä niin laitan kyllä paksumpia ripsiä niin tulee edes vähän näyttävämmät ripset! :)

Ja noiden kesto kesti noin 1 ja puoli tuntia. Hyvin nämä ainakin laitettiin, koska nukuin kyljellään, vaikka sitä ei suositella ekana yönä ja silti yhtäkään ripseä ei lähtenyt irti, onneksi!

No mitäs te tykkäätte? :)

8 kommenttia:

 1. no on kyllä tosi huomaamattomat, harmi.. eihän sitä nyt turhasta viittis maksaa, ite oisin ainaki ollu tosi pettyny tohon tulokseen. mutta toivottavasti saat seuraavassa huollossa parempaa vastinetta rahoilles!

  VastaaPoista
 2. No ei kyllä nää minkäänlaista eroa ripsariin :O mut ehkä se on positiivista siinä mielessä myös et on ripsarit heti aamulla herättäessä :D vaikka oishan se kunnon ero normaaliin ihan jees..

  VastaaPoista
 3. no on ihmeen huomaamattomat ripset kyllä. vähän outoo kun tuntuu että muilla on paljon näyttävämmän näköiset, mut tosiaan hyvä idea, jos aiot pitää jatkossakin, niin kantsii ottaa pitemmät ja paksummat ripset sitten. mut oot kuitenki tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No niimpä! Onneksi nuo oli kuitenkin noin "halvat", eikä sitä normia 130e. :D Jatkossa meen kyllä huoltaa muualle jos ylipäätänsä jaksan näitä pitää tätä kuukautta pidempään. :D

  Anonyymi: Vähän pidemmät nuo ehkä on ku omat ripset ripsarin kans, mutta ei kovinkaan isoa eroa tosiaan. :D Joo ei tarvi meikata ripsiä pahemmin mutta en tiiä onko sen arvosta tuo 69e. :D

  Anonyymi: Kiitos! :) Joo homma meni tosiaan niin, että myöhästyin 15min tosta ajasta niin se ripsitekijä alko vaan heti hommaan sitten kysymättä mitään pituuksia ja paksuuksia (ite en ees tienny että on eri paksusia), nii harmitti kyllä. :(

  VastaaPoista
 5. en ees tienny että noita ripsiä on eri paksuuksia mutta näköjään sillä on aika paljon merkitystä! ripsarin kanssa noista tulee varmasti tosi kivat, vaikka ite just sen takia rakastin ripsienpidennyksiä ettei tarvinu välttämättä ollenkaan meikata :)

  VastaaPoista
 6. Nea: No niimpä. :D En mä jaksa laittaa noihin yläripsiin ripsaria ku niin varovasti pitäis sitten pestä ne. :D

  VastaaPoista
 7. Joo ei noi kyllä ihan normaaleilta ripsienpidennyksiltä näytä - tosi huomaamattomat. Ja yhdyn siihen, että luonnollinen on parempi kun Drag Queen ripset, mutta väkisinkin tässä tapauksessa ajattelee, että mistä sua oikein edes rahastettiin.. harmi.. :/

  VastaaPoista
 8. turresiks: Jeps, en mä mitään hirmupitkiä ois halunnu, mutta paksummat. :(

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -