Valmistujaiset 2011

Lukija tosiaan toivoi pari päivää sitten vinkkejä valmistujaispukeutumiseen. Eka ajattelin, että jess vähän kiva alkaa etsimään mekkoja netistä! ... No sitten huomasin miten vaikeaa se on. Palasin niihin turhautuneisiin tunteisiin kun etsin pitkään mekkoa ilman tulosta viime vuonna. Mutta eihän sitä kyllä tarvitsekkaan löytyä kun se yksi ihana mekko ja pärjää oikein hyvin! ;)

Nämä kaksi mekkoa kelpuuttaisin itselle jos valmistuisinkin tänä vuonna. Niin ja läheistyin asiaa YO-näkökulmasta, mutta tietenkin asut sopii muihinkin valmistujaisiin.

Eli tänä vuonna valitsisin joko kotelmekko- tai yksiolkaimisen mallin. Väreinä Nude tai kirkkaat värit punainen, oranssi tai miksi ei vaikka kirkkaan pinkki!

Onnea kaikille tänä keväänä valmistuville mekkojen etsintään! :)

6 kommenttia:

 1. Yksiolkaiminen nudemekko + nuo mustat korkkarit = wau! Ja morjens, meikäläisen YO-juhlat meni 2005 :D. No mut talvella pistäisi valmistua tradenomiksi, joten sitten saa metsästää mekkoa. Voi olla, että sitten pitää harkita jotain syksyisempiä värejä.

  VastaaPoista
 2. Minna: Aivan, tummempaa värimaailmaa vaan kehiin niin kyllä hyvää tulee. ;)

  VastaaPoista
 3. Ei liity tähän postaukseen, mutta kysyisin silti. Vanhemmissa postauksissa sulla on ollu ballerina crocsit. Minkälaiset ne on käytössä? Hikooko jalka niissä kesällä, vai onko mukavat. Varmaan sadekelillä hyvät. Olen ajatellut muovisien balleriinojen ostamista.

  Hanne

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ne on ihan mahtavat. En oikeastaan keksi mitään negatiivistä, mulla on töissäkin sellaset työkenkinä! :) Sukkahousujen kanssa hikoilee kyllä jos esimerkiksi 9h putkeen niillä kävelee, mutta paljain jaloin ei mun mielestä oo ollu minkäänlaista ongelmaa. Riippuu tietenkin kesän helteistäkin. Mutta siis joo omistan kolme paria niitä crocseja, koska ne on ihan parhaita eikä jalat väsy samalla tavalla ku normiballeriinoissa. :D

  VastaaPoista
 5. Toi punanen ja oranssi sopii sulle aika hyvin, mut mä ottaisin sulle kuitenkin limevihreen mekon, se ted baker stockalta!( jos vaan värejä löytyy!:))
  p.s: toi oli sit vaan mun mielipide :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Onko senki värisiä? En oo nähny. :D Saattaa olla, että sopisi! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -