Yo-asu vuosimallia 2010

Eräs lukija toivoi vinkkejä valmistujaismekkoihin ja kyseli millanen mekko minulla oli mun juhlapäivänä joten tässä tulee sitä mun mekkoa ja muuta!

Mä lähdin ite oikeastaan tosi myöhään etsimään YO-mekkoa ja luulin jo, että olin katsonu kaikki mahdolliset kaupat läpi kunnes mun isä kysyi "Ootko Halosessa käyny katsomassa, luin lehdestä, että siellä on kivoja mekkoja", no mähän nauroin tälle kommentille, koska eihän Halosesta ikinä löydy mitään! No muutama viikko tästä vinkistä kävelin kuitenkin epätoivoisena Haloseen ja siellä oli KAKSIKIN kivaa mekkoa. Siis mitämitä?! Toinen oli yksivärinen pinkki ja sitten tämä hento silkkimekko johon lopuksi päädyin.

Mekko maksoi 179 euroa ja lakkikin on itseasiassa Haloselta. No mitä opimme tästä? Isätkin on hämmästyttävän usein oikeassa ja täytyy kyllä myöntää, että mun isällä on muutenki tosi hyvä maku ja hän toimii monesti mun makutuomarina.

Kengät on Friis&Companyn ja maksoi muistaakseni noin 50e Ruohiksen Warehouse-outletista.

Mua harmittaa vähän se, että mulla ole koneella kuvaa missä näkyisi koko asu päällä. Tällasia palasia vain. Mulle oli tosi tärkeetä, että mekko on tarpeeksi pitkä, koska mun mielestä näinkin arvokkaaseen juhlaan ei sovi mikään minimekko. Ehkä olen vanhanaikainen, mutta näin se mun mielestä on. Vieraiden asut on sitten asia erikseen. Tuli itseasiassa ikävä tuota mekkoa nyt ja harmi, että se on Oulussa vanhempien luona vaatekaapissa, muuten vetäisin sen päälle heti!

Illalla asu vaihtui jatkoille:

Primarkin Herve Leger-tyylinen pikkumusta oli ihan loistava valinta ja tuohon mulla oli valkoiset helmet ja valkoiset balleriinat. Mekko on ostettu Lontoosta vuonna 2009 ja taisi maksaa 6 vai 12£, joka tapauksessa ei paljoa.

Semmoset oli mun päivän asut 05.06.2010! Huomenna voisinkin tehdä postauksen siitä minkälaiset mekot ois minusta täydellisiä jos valmistuisinkin tänä keväänä! ;) Oon vähän katkera, että omia kivoja juhlia ei oo tulossa eikä saa ostaa kivaa mekkoa. Rippijuhlat, vanhojentanssit ja YO-juhlat on jo juhlittu. Häitä odotellessa....
Oon kuitenkin jo sovitellu vaatteita ystävän ylppäreihin tälle kesälle joten nyt pitää vaan toivoa, että kaveri saa sen lakin päähän! ;)

4 kommenttia:

 1. Hahaa, munkin mekko oli Haloselta! :D Menin sinne kaverin mukana, enkä mäkään odottanut, että siellä voisi olla niin ihania mekkoja. Miten kävikään...sininen kaunotar lähti mukaan. :)

  P.S. Upeassa mekossa oot ylppäreitä juhlinut!

  VastaaPoista
 2. Minna: Olin ihan halolla päähän lyöty ku se sieltä löyty. :D Voi kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Upea on mekko ja ihanat nuo kengät :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -