Uusi muru tuli taloon

Tänään pidin vapaapäivän lukemisesta, koska pää meinaa pamahtaa. Lähdin sitten ennen töitä käymään Ruohiksen Verkkokaupassa ja tunsin itseni ihan tyhmäksi kun myyjä selitti mulle koneiden tehoista yms joista en ymmärtäny oikein mitään.Paita Zara, farkut H&M, takki Seppälä, kengät Tory Burch, huivi Mulberry, laukku MbyMJ, käsikoru Disney Couture ja kello Michael Kors.


Vaikka myyjä sai yksinkertaistaa mulle jonkun aikaa tietokoneiden saloja niin uusi kone löytyi! Pieni hiljainen hetki melkein kuusi vuotta palvelleelle Toshiballeni. Tässä on uusi läppäri:Samsung 15,6" R540

Poikaystävä oli ihana ja asensi tähän kaiken tarvittavan sillä aikaa kun olin töissä ja kotiin tullessa pääsinkin heti kokeilemaan tätä ja tähän asti olen ainakin ollut hyvin tyytyväinen! ;) Vielä kun saan parin viikon päästä asennettua tähän vähän lisää ohjelmia mm. Photoshopin niin hyvää tulee! :)

8 kommenttia:

 1. Onpas näppärän näköinen kone :P

  VastaaPoista
 2. Tiia: Juu tämä on oikein söpö hommeli! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on sama kone, tosin isommalla näytöllä. Kone ei ole kovin kestävää tekoa ikävä kyllä. Koneemme nimittäin tillui lattialle (matalalta sohvan käsinojalta) ja verkkokaapelin liitin hajosi heti sisäpuolelta. Vanha acer kesti iskut kuin iskut, tippui useita kertoja lattialle, eikä käynyt mitään! Mutta samsungi ei kestänyt edes pientä töyssyä.

  VastaaPoista
 4. Minunki pitäis ostaa uus läppäri. Mun muutaman vuoden vanha miniläppäri on alkanu temppuilemaan. Saa nähdä koska tää hajoaa lopullisesti ja sen jälkeen mulla ei mitään konetta :S Paljon tuolla oli hintaa? :)

  VastaaPoista
 5. Maikko: Pitääpä yrittää olla tiputtamatta tätä mihinkää. :D

  Laura H: Joo mulle kävi just noin, ettei ois ollu konetta sit ollenkaa. :D 700e maksoi. :)

  VastaaPoista
 6. Hei haluun suositella uusinta Firefoxia! Käytin Chromea uskollisesti niin kauan, kunnes latasin uusimman Firefoxin "varalle". Tän jälkeen Chrome on jääny käyttämättä. :-)

  VastaaPoista
 7. voivoi kun ihanat noi sun balleriinat!

  VastaaPoista
 8. Jetta: Mä käytän näitä kumpaakin, poikaystävä ainakin väitti, että tässä on nyt uusin firefox. :D

  sandra: Kiitti! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -