290511

Taas yksi työpäivä ohi ja enää kolme päivää niin minulla alkaa kesäloma! Hurja yhdentoista päivän kesäloma, that's all I'm getting this summer. Niin ja viisi päivää menee täyspäiväiseen pääsykokeisiin lukemiseen, kaksi päivää pääsykokeisiin joten jäljelle jääkin vain neljä päivää kesälomaa. Mutta niistä päivistä tuleekin niin rentouttavat, että jaksan koko kesän niiden ansiosta! :) Ensi kesän 24 kesälomapäivää odottellessa!

Farkkupaita kirpparilta (Benetton), housut H&M, kengät Bianco, laukku Michael Kors ja huivi Mulberry.


PS. Mua harmitttaa ihan älyttömästi etten tajunnu aikasemmin kun tänään miten paljon haluaisin oikeasti Bon Jovin keikalle kesäkuussa, nyt ei oo mitään hyviä paikkoja enää jäljellä. Boohoo!

6 kommenttia:

 1. UUU toi laukku on ihan mahtava!:-) Voiha hemmetti toi keikkajuttu, tollanen on pyllystä.

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Kiitos, mäki tykkään siitä päivä päivältä vielä enemmän ja enemmän. :> Noniiin! Oon aina liian hidas tämmösissä, eka meni Bon Jovi pari vuotta sitten, sit meni Enrique Iglesias ja nyt TAAS Bon Jovi. :D

  VastaaPoista
 3. Vitsit noi sun hiukset on mahtavat! Ärsyttää kun tuntuu, ettei omat suostu kasvamaan yhtään enää :-/ Ja hei, on pitänyt kysyä jo kauan et kuin pitkä olet? Kuvien perusteella näytät aika pitkältä :-)

  VastaaPoista
 4. Elina: Kiitos! Varsinkin noin suoristettuna huomaa, että onhan ne kasvanu. :D Oon 172,5cm. :>

  VastaaPoista
 5. Toi Mk laukku on kyllä ihana! Ite aattelin mennä tällä viikolla kattelemaan ruskeana :-) Kiva blogi muuten!

  VastaaPoista
 6. Emilia: Se on kyllä kiva! Harvoin vaan jostain syystä tulee käytettyä. :S Kiitos ihana! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -