UFF

Satuttiin eilen kävelemään Iso-Roban UFFin ohi ja huomattiin, että siellä on tasarahapäivät meneillään. Eilen oli siis kaikki vaatteet 2 euroa!

Mä löysin kaksi bleiseriä: Korallin värisen ja kirkkaan pinkin. Lisäksi vielä yksi farkkutakki lähti mukaan! Näistä tulee asukuvissa varmasti parempia kuvia myöhemmin sitten, mutta mä tykkään näistä ihan älyttömästi!

Yleensä UFF on mun mielestä nykyään älyttömän ylihinnoiteltu paikka. Tavallisella bleiserillä voi olla hintaa 16€, joka menee vähän yli mun ymmärryksen käytetystä vaatteesta. Mutta nää tasarahapäivät on just jees!

Tiedoksi kaikille jotka asuu PK-seudulla, Turussa tai Tampereella niin tänään UFFilla on viimeinen tasarahapäivä ja kaikki vaatteet siis 1€/kpl. Joten menkää, penkokaa ja tehkää löytöjä!

7 kommenttia:

 1. toi farkkutakki näyttää kivalta! :) mä löysin tänään just kirpparilta fakkutakin hintaan 5€ :)

  VastaaPoista
 2. oioi, miten kivoja juttuja! toi pinkki bleiseri näyttää superkivalta! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania löydäksiä, varsinki tuo pinkki bleiseri :)

  VastaaPoista
 4. Johanna: Kiitos, mäki tykkään! :)

  Milla: No ei se 5€ oo paha myöskää. ;)

  Maia: Kiitos, joo pinkkibleiseri on munki lemppari! :)


  Tiia: Joo se on superkiva! :)

  VastaaPoista
 5. Ähh. Ihania. Mua turhautaa sikana kun en löytänyt mitään Uffilta eilen. Perjantaina olis ollut kivoja juttuja, mutta en vaivautunut ostamaan. Peeveli. No, ehkä mun on nyt nieltävä tappioni :D

  VastaaPoista
 6. AnsQ: Voi ei! No ehkä elät tämän asian kanssa. :D Teet sentää aina Valtterissa kivoja löytöjä! Jaksaispa itekki herätä viikonloppusin ennen töitä sinne haha. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -