Meikkejen täydennystä

En oikeastaan shoppailut Tallinnassa muuta kuin sen hatun ja kosmetiikkaa. Osa syy tähän oli se, että odotan alennusmyyntejen alkamista ja toinen se, että mun mielestä Helsingissä on vaan niin paljon paremmat vaatekaupat.

Mutta kosmetiikka oli Tallinnassa todellakin halvempaa.

Nämä seuraavast ostin jo Eckerö Linen Tax freestä. Tax free on mun lempparijuttu ikinä, niin ja mä ostan aina vaan kosmetiikkaa enkä roudaa hirveitä määriä alkoholia niinku muut Tallinnanvierailijat haha, oompa säälittävä.

Dior Addict Ultra-gloss glow sävy 256 ja Lip Maximizer 001 Pink. Maksoivat muistaakseni n.20 ja n. 24 euroa.

Huulikiillot on ollut joka päivä matkan ajan ja matkan jälkeen käytössä ja Lip Maximizer tuntuu oikeasti suurentavan huulia ja lisäksi siinä on tosi ihana hento väri! :) Ulta-glossilla on myös ihana väri huulilla, mutta oisin toivonu, että se pysyis huulilla pidempään, nimittäin mä joudun ainakin lisäilemään tätä aika usein.

Viva la Diva nudehuulipuna ja kulmakynä. Nää oli muistaakseni jotain 3-7e välillä, tosi halpoja kuitenkin!

Tallinnan Kaubamaja -tavaratalosta ostin sit pari Make Up Storen juttua jotka unohdin kuvata, mutta nämä ne kuitenkin olivat:

Vakkari meikkivoide eli Studio Foundation sävyssä Cameo joka maksoi Tallinnassa n. 17e ja Suomessa 25e ja poskipuna  sävyssä Must have joka maksoi muistaakseni 11e ja suomessa 18e joten ihan selvää rahan säästöä eikö vaan! :>

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -