Terdeilyä

Käytiin eilen illalla poikien kanssa keskustassa vähän terdeilemässä ja oon hyvin katkera kavereilleni kun kaikki oli mökillä/ Hangon regatassa/muuten vain yleisesti tylsiä eivätkä lähteneet mukaan. :( No se terassipaikka olikin vaikee löytää, koska mihinkään ei mahtunu! No lopulta päädyttiin lasipalatsin etupuolelle, kunnes se sulki melkein heti kun oltiin istuttu alas joten jouduttiin sit tunkemaan juomineen itsemme lasipalatsin ison terassin täyteen ahdatuille portaille istumaan. No siitä päädyttiinkin sitten lopuksi Kokomo tikibaarin.

Otettiin vähän surkeita pokkarikuvia myös, mutta parempi ku ei kuvia ollenkaa!

 OOn pidempään jo etsiny täydellisen sävystä kirkkaan punaista huulipunaa. No nyt se on tainnut löytyä. Sain töistä suuren määrän Chanelin meikkejä ja tämä huulipuna oli yksi niistä, sävy Rouge Coco 19.

Tällä hetkellä olen juuri heräillyt ja katsonut ulos: pilvistä. MITÄ?! Ei sen näin pitäny mennä. Mulla on tänään viikon ainoa vapaapäivä ja aurinko ei paista? Kerrankin kun olin miettinyt ottavani aurinkoa mökillä koko päivän kun on aikaa. No me suunnataan kuitenkin mökille nyt! Tänään on muuten Henkan ja mun ainoa yhteinen vapaapäivä koko heinäkuun aikana. Ei meillä ristiin mee nää menot ei. :D

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille! :>

8 kommenttia:

 1. Aloitin sun blogin seurailemisen vähän aikaa sitten, ja koukkuun in jääty. ;D Oot niin kaunis, ja mukavan oloinen tyyppi. :) Missä olet muuten töissä ? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Voi kiitos! :> Oon Stockalla. :)

  VastaaPoista
 3. Sopii niin hyvin toi huulipuna sulle ! Ei voisi paremmin passata. :-)
  Plus noi huulet muutenki..kuolen kateudesta. :D

  VastaaPoista
 4. Oo, oot niin kaunis :)

  Älä ota tätä loukkauksena, mutta kerrankin "merkkipelleltä" mielenkiintoinen blogi. :-D Okei, toi kuulosti kamalalta. Mutta siis huomaan että olet aika merkkitietoinen ja kuvissa vilahtaa paljon semmosia tuotteita joihin itselläni ei ole varsinaista mielenkiintoa.. :D (tai varaa) Mutta sä saat jotenkin kokonaisuuden toimimaan. Päädyin tänne inhimillinen turhamaisuus-linkkauksen kautta ja jäät kyllä mun blogilistalle :)

  VastaaPoista
 5. Mirette: Voi kiitos! :> Joo ei mitään, merkkivaatteiden ja edullisempien vaatteiden miksailu on musta vaan kiva. :D Kiitoskiitos, ihanan piristävä kommentti! :>

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -