170811

Kävin tänään viemässä paperit ja todistukset uudelle koululle ja totesin, että apua tää koulu on niin iso. Koulussa opiskelee 2900 oppilasta kun mun vanhassa lukiossahan oli noin 60 oppilasta. :D Voi mennä jonkun aikaa, että osaan liikkua tollaisessa koulussa! Käytiin myös Henkan kanssa ostamassa koulutarvikkeita, mutta mä ostin vaan yhen mappijutun, kyniä ja pyyhekumeja. Miksi kaikkien Tiimarin vihkojen piti olla joko tylsiä ja rumia tai sitten autot-teemaisia? Kyllä, vihkojen valinta on erittäin tärkeää. Päädyin sitten ostamaan mielummin tekokukkia taas.

Farkut Only, paita Zara, laukku Michael Kors, vyö 2nd hand ja kengät Vagabond.


Nyt mulla on taas työilta tiedossa mutta sitä ennen alan kattoo miten tää iPhone oikein toimii. :)

15 kommenttia:

 1. Ihana kun tuo pienempikin Michael Kors on käytössä :P

  VastaaPoista
 2. Tiia: Joo oon liian tottunu mustaan laukkuun, että tuo pääsee niihin verrattuna harvoin ulkoilemaan. :D

  VastaaPoista
 3. Onnea koulupaikasta! Muistan itse miten onnellinen ja innoissani olin kun pääsin amk-opiskelijaksi. Varsinkin kun ala oli sellainen mitä halusin opiskella. Koulu jatkuu taas parin viikon päästä ja olen innoissani kuin ekaluokkalainen :D Mun täytyy myös ostella uusia vihkoja ja kyniä, muuten opiskelu ei ole yhtään hauskaa.

  VastaaPoista
 4. Ah mikä laukku ja hiukseet :-)
  Ei näköjään muutetakan lauttasaareen, koska ei ehditty siihen näyttöön mihin piti mennä. Aaa ottaa päähän!

  VastaaPoista
 5. Onnee koulupaikasta :)
  Musta oli joskus aikoinaan outoa, kun vaihdoin isosta koulusta pieneen :P

  VastaaPoista
 6. YuliaShhabel: Thanks. :)

  AnsQ: Kiiitoos! :) Voi ei meistä ei tuukkaan naapureita! Odotin jo sitä. :D Ehkä siitä järjestetään toinen näyttö. ;)

  Peppi: Kiitos! :) Joo onhan se ainaki erilaista. :D

  VastaaPoista
 7. Haha oon niin pelle! Tajusin vasta jälkeenpäin että olin varmaan taas sun kassalla :) Terveisiä vaan! xx A

  VastaaPoista
 8. Alexa: Haha ja mä en ikinä kehtaa ahdistella mun asiakkaita "Hei mä tiiän sut!" :D Nyt voin ens kerralla moikata! ;)

  VastaaPoista
 9. Musta se musta Michael Korsin laukku on ihana. Ja tykkäisin just hopeisilla yksityiskohdilla. Mietin, että tohon ruskeaan voisi sopia taas ne kultaiset ihan tosi hyvin. Tai itse tykkäisin ehkä enemmän niin, en tiedä :D. Tuli vaan mieleen.

  Mustan laukun kanssa pitäisi ainakin ehdottomasti olla ne hopeiset.

  VastaaPoista
 10. I'm Lacking: Mun mielestä taas tohon ei sovi ollenkaan ne kultaset. Oon niitäki nähny ja ne on jotenkin rumia. :D

  VastaaPoista
 11. Ihana toi Michael Korsin laukku!! :)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Mä en oo tainnut nähdä laukkua kultaisilla yksityiskohdilla, mutta jotenkin silti tuntuu että vois passata tosi hyvin. Tosin voihan mieli muuttua jos näkee :D.

  Mua on vihkoissa aina ärsyttänyt se, että kun niissä on joku merkki (tyyliin vaikka se autot) niin ne on ihan törkeen kalliita. Siis ihan perusvihkohan se on, mutta siinä on joku kuva tai logo :D. Ei sillä, en mä ois autot -vihkoa ostamassa vaikka se ois halvempi, mutta ainakin ennen jotkut Nalle Puh -jutut oli hauskoja ja ne makso enemmän vaan sen takia että siinä oli se Nalle Puh. Kerran onneksi löysin tarjouksesta Nalle Puh "kansion" missä on kalenteri, osotekirja ja erilaisia taskuja. Toi on ainakin yli 10 vuotta vanha ja yhä mulla tallessa. Mitä nyt oon vaan piirrellyt siihen kanteen jotain.

  VastaaPoista
 13. I'm Lacking: Joo mulle kelpaisi vaikka ihan simppelit mustat vihot mutta tuntuu, että kaikissa on just jotain autoja tai sit ne on niitä vaaleansinisiä todella rumia. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -