Back to school

Ensi torstaina minulla alkaa koulu ja sitä ennen pitää kunnolla valmistella. Mä en oo istunu koulutunneilla puoleentoista vuoteen! Kyniä, pyyhekumeja, vihkoja ja sitten se millä haluaisin itseni palkita opiskelupaikasta. Ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä, että tämä olisi uusi koululaukku!

Kaikista paras vaihtoehto koululaukuksi olisi mielestäni Mulberryn Bayswater. Tarpeeksi iso, että mahtuisi kaikki mutta myös niin älyttömän klassinen, ajaton ja kaunis! Oon alustavasti puhunut iskän kanssa, että jos se lentäisi lokakuussa yhdelle työmatkalle Lontoon kautta niin se kävisi mun puolesta nappaamassa ton Lontoon Heathrown lentokentän Mulberryltä.

 Lokakuuhun asti aikaa miettiä siis, että olenko valmis investoimaan taas laukkuun.

Ootteko te muut opiskelemaan päässeet palkinnut itsenne? Miten? :>

5 kommenttia:

 1. Itsellä lähtee viimeinen opiskeluvuosi käyntiin ja jotain pientä olisi kiva sen kunniaksi itselle hankkia, että jaksaa puurtaa loppuun asti :)

  VastaaPoista
 2. Sain tänä keväänä opiskeluissani oikeuden myös opettajan pedagogiisiin opintoihin (haastatteluosuudesta vielä täydet pisteet jes!) ja olen paiskinut koko kesän töitä ihan urakalla, joten ensimmäinen Louis Vuittonini tuntuu enemmän kuin ansaitulta. ;)

  VastaaPoista
 3. Tiia: Joo kyllä semmonen tsemppilahjakin kannattaa ehdottomasti hankkia! ;)

  Laura: Onneksi olkoon, ihan kummankin asian johdosta! :D Eli ehkä mäki voin hankkia Bayswaterini, nimimerkillä ilman kesälomaa elänyt. :D

  VastaaPoista
 4. Heh, sinä palkitset itsesi Bayswaterilla jo kun pääset kouluun, minä vasta kun valmistun kauppatieteiden maisteriksi ;D so unfair!! ;D no ainakin on jotain mitä odottaa ;)
  Ajattelin kyllä tulevalla jenkkireissulla palkita itseäni kolmannen vuoden aloittamisen kunniaksi oikein olan takaa :D Kiitos muuten siitä Macy's vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Lindsay: Sehän nyt on tietysti ihan itsestä kiinni millon millä palkitsee, mutta mä aijon ostaa sen Mulberryn (jos nyt siis vaan jotenkin saan sen edullisemmin) nyt sen vuoksi, että pelkään niiden hintojen nousua! :) Ei mitään, ilo jakaa vinkkejä kun Macy's:llä tulee usein shoppailtua jenkeissä ollessa. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -