Ekaluokkalainen

Nyt on eka koulupäivä ohi ja täytyy myöntää, että mua jännitti semisti. Ihana R soitti mulle illalla "miten meni eka koulupäivä ku jännitit sitä niin paljon?". No ihan turhaanhan mä jännitin. Oli tosi kiva päivä kyllä ja tutustuin uusiin mahtaviin tyyppeihin! Asuna toimi tuttu ja turvallinen kombo, joka on niiiin nähty:

Farkut Levi's, paita Zara, kengät Tory Burch, laukku MbyMJ, kello Michael Kors.


Ilmeestä kiitos naapurinrouvalle joka asukuvia ottaessa tuli ovesta ulos niin piti ottaa vaan äkkiä kuva ja  esitellä itsensä "moi mä oon Lotta tosta **". Huomenna taas kouluun aamulla ja illaksi töihin. :>

9 kommenttia:

 1. Miten ne naapurin rouvat osaakin tulla aina just väärällä hetkellä. Ne on niin mestareita siinä :D

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Joo ja Henkka vielä sano heti et "Lotta menee ekaa päivää kouluun tässä" ihan ku siksi otettais niitä kuvia haha!

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  En olekaan pitkiin aikoihin kommentoinut, joten en muista, olenko onnitellut sinua opiskelupaikasta. Onnea siis siitä! :)
  Kerro muuten ihmeessä sitten selvisikö, saako sitä Bayswateria Helsinki-Vantaaltakin halvemmalla kuin normihinnoilla. Bayswater on ollut oma unelmani niiiin pitkään ja aivan varmasti ostan sen itselleni ensi keväänä, jos ja toivottavasti kun myös saan opiskelupaikan ;)
  En malta (kateellisena) odottaa kuvia yms, kun olet saanut sen ostettua!

  VastaaPoista
 4. Jonna: Voi kiitos! :> Joo mä raportoin heti kun tiedän saanko edes sitä. En usko ennen kun se on mulla. :D

  VastaaPoista
 5. CHIC CHICK!

  xx H

  pikkumustissa.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 6. Kiva asu ekalle koulupäivälle :) Mitä lähdit opiskelemaan? Itse aloitin juuri fysioterapeutin opinnot ja on mahtavaa olla taas ekaluokkalainen. :D

  VastaaPoista
 7. I'm Lacking: Kiitos! :)

  Selena: Kiitos! :) Mä opiskelen itseni tradenomiksi. :) Kivaa koulunalkua sulleki! :>

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -