Shop til' you drop

Mulle kävi tänään just noin. Käytiin Henkan kanssa kunnolla shoppailemassa ja kotiin tultua mä vaan nukahdin. Käytiin Jumbossa ja myös ekaa kertaa Myyrmannissa. Myyrmanniin halusin Cubuksen vuoksi, koska ajattelin, että en ole löytänyt etsimääni beigeä neuletta mistään ja siellä saattaisi olla. No sieltähän löyty kahdessa eri sävyssäkin just kiva ja koska kun osti 2 sai vielä kolmannen kaupan päälle niin koko reissu oli great success.

Zaran ale
Zaran ale
Seppälä. Millonkohan viimeksi olen ostanut jotain Seppälästä? Nyt oon eksyny sinne pari kertaa etsimään yhtiä balleriinoja jotka mun työkaverilla oli, mutta eihän niitä nyt tietenkään löydy enää näin alkusyksystä, edes alesta. Buhuu! Niin ja tää bleiseri maksoi 5,60e. :D

Cubus, ota 3 maksa kaksi.
Glitteristä ostin näitä hiusjuttuja. Näin nämä PS. I love fashion -blogissa ja ajattelin, että nää oiski todella käteviä. Oon jo nyt ihan rakastunu noihin. :D

Nyt mulla tekis mieli käydä hakee yks hylly Ikeasta, mutta kattoo nyt jaksaako tähän aikaan enää mihinkään lähteä. Sain ihan loistavan inspiksen, mutta ehkä se saa odottaa!

5 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo Zaran bleiseri. :P

    VastaaPoista
  2. Miten ehdit pitämään omia vaatteitasi, jos olet melkein päivittäin töissä esim. 8 h ja siellä joudut olemaan työvaatteissa? Itse en ainakaan voisi olla työkuteissa, kun ei jäisi tarpeeksi aikaa omille vaatteille, suurin osa päivästä menisi työssä. :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: No mä ehdin tekemään vaikka ja mitä sen työpäivän ohella. :D Hassu kysymys, tietenkin olen työvaatteissa kun työpaikka niin vaatii. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -