Sataa

Viime päivinä on tuntunut siltä, että asunko sittenkin Englannissa missä sataa aina. Mutta ei, kyllä sitä edelleen Helsingissä asustellaan vaikka sitä vettä tulee kuin saavista. Olenkin alkanut varmuuden vuoksi pitämään sateenvarjoa aina käsilaukussa varmuuden vuoksi, vaikka aamulla kotoa lähtiessä paistaisikin kunnolla aurinko. Eikä muuten oo ollu montaa kertaa turhaan mukana.

Burberryn kumisaappaat ja sateenvarjo onneksi löytyvät piristämään sadepäiviä. Ton pitsisen Zaran paidan ostin eilen ja oon todella ihastunu siihen. Siihen sitten vielä perus farkut, harmaa kaulahuivi ja musta trenssi (jota en muuten omista...). Vuosi sitten Hulluilla päivillä oli tarjouksessa Burberryn trenssejä sateenkestävällä matskulla ja silloin olin sitä mieltä, että ompa kyllä ruma ja epäkäytännölllinen. No nyt en pistäisi pahitteeksi jos kyseinen trenssi kaapista löytyisi. En myöskään pistäisi pahitteeksi jos joku haluaisi ostaa mulle ton Celinen Luggage Toten.

Kävin eilen ihailemassa niitä laukkuja Kämp Gallerian uudessa Luxbag -liikkeessä ja voi, että miksi kaiken kauniin pitää olla niin kallista?! Tossa liikkeessä oli muuten äärettömän ystävällistä palvelua! Jäi koko päivälle kiva fiilis, vaikken tota yli tonnin laukkua itselle saanutkaan. ;)

Kertokaapa mikä pelastaa teidän sadepäivät?

2 kommenttia:

  1. Heippa! Fiilistelin saapaspostauksessasi niitä MK:n kaunokaisia, mutta harmiteltiin, ettei niitä myydä missään. Sanoit, ettei Stockallakaan ole, mutta kävin keskustan Stockalla juuri toissapäivänä, ja sieltä bongasin ainakin nuo mustat ;) Ajattelin vinkata, jos et ole vielä ehtinyt huomata!

    VastaaPoista
  2. Jonna: Aijaa! Ne on varmaan tullu sit nyt. :o pitää käydä kattoo! Kiitos vinkistä.:)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -