Sunnuntaiaamu

Tänään aamulla tehtiin jotain mitä ollaan ajateltu jo pitkään, mutta ei olla vaan jaksettu herätä. Nimittäin ennen töitä mennä Ekbergille aamupalalle ja ennen sitä vielä Hietsun kirpparille.

Saanko esitellä, viimeisin pakkomielteeni: Angry Birds! Oon silti salaa ylpeä, että mun ennätykset suurimmissa osissa kentistä on paremmat kuin Henkan joka on pelannut tota huomattavasti pidempään kuin minä!
Huivi Nelly.com, palmikkoneule kirpparilta (Tommy Hilfiger), farkut Dr. Denim, kengät Asos ja laukku MbyMJ.


Tänään ei kirpparilta löytynyt mitään, mutta pari päivää sitten löysin ton Tommy Hilfigerin ihanan palmikkoneuleen! Oon etsiny just tollasta ja nyt löyty kirpparilta, tossa on vielä Kashmiria ja on todella lämmin! Ehkä vähän liian lämmin oli tälle päivälle. Tarinan opetus oli, että kannattaa mennä kirpparille, vaikka sillä riskillä, että suututtaa poikaystävän joka haluaisi olla jo kotona katsomassa futista telkkarista.

Nyt mä vietän yksin rauhallista koti-iltaa, koska huomenna mun pitää olla markkinoinnin tunnilla 8.15. Apua.

7 kommenttia:

 1. Ihana paita! Ja muutenkin kiva asu! Mie naureskelin tuolle Agry Birdsille, kun sitä joka paikassa hehkutettiin ja nyt oon ihan koukussa siihen :D

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tanja: Kiitos! :> Joo mä oon kans kelannu, että miks ihmiset pelaa jotain tyhmää peliä koko ajan ja nyt istun kotona yksin ja pelaan sitä. Hmm. :D

  VastaaPoista
 3. emmi: Kiitos, mäki tykkään! :>

  VastaaPoista
 4. Heippa taas!
  Nyt tarvittaisiin vinkkiä Stockmann-konkarilta ;) Aloitan näillä näkymin pian keskustan Stockalla työt ja nyt tarvitsisin vinkkejä mukavista työkengistä! Olen itse aiemmin tottunut hieman epävirallisempaan työympäristöön, jossa kaiken maailman tennareilla on ollut oikein mukava työskennellä. Mutta apua, mitkä kengät sitten sopivat niihin Stockan työasuihin! :D Millaisia työkenkiä itse käytät? :)

  VastaaPoista
 5. Jonna: No käytäntö meillä on se, että kenkien pitää olla tummat. Korkkarit jos jaksaa semmosia mutta itse meen crocs balleriinoilla. :> Ne on maailman mukavimmat työkengät! :> Tervetuloa taloon!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon vastauksesta! Hyvä tietää, nimittäin en ole saanut vielä ohjeita, ja olisikin harmittanut jos olisin hankkinut etukäteen jotkin muut kuin tummat kengät :D Ja crocs ballerinoista olen kuullut muiltakin, täytyy käydä tsekkaamassa. Kiitos, ties vaikka törmättäisiinkin! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -