Galna dagar är här igen

Jos jollain on jäänyt huomaamatta, että keskiviikkona alkaa Stockalla Hullut päivät niin hopihopi katsomaan nettisivuilta tarjoukset!

Itse en innostu koskaan kovinkaan paljon tosta tarjouslehtisestä, mutta Hullut päivät tietää silti aina armotonta rahanmenoa. Tämä johtuu siitä mistä olen ennenkin maininnut: mä lähden metsästämään mallikappaleita; niin vaatteista kuin asusteista. Nämä mallikappaleet saapuvat kai vaan Helsingin keskustan tavarataloon joten onneksi se on juuri se missä minä asioin. ;) Nyt pari aika varmaa hankintaa on kuitenkin jo mielessä:
Burberryn tuoksuja naisille. Okei on siellä myös DKNY:n, Nina Riccin ja Hugo Bossin tuoksuja joista tykkään kovasti, mutta Burberryn tuoksua olen lainaillut ahkerasti äidiltä joten vois olla aika ostaa oma.
Pentikin pallolamppua olen halunnut varmaan yli viisi vuotta joten sellaisen hankkiminen voisi olla ajankohtaista myös nyt. Tai no mä ajattelin kyllä hankkia kertaheitolla kaksi kappaletta jos joku ei vaan päätä napata niitä mun nenän edestä!

Onko teillä jo selvät sävelet mitä lähdette etsimään, menettekö tekemään heräteostoksia vai boikotoitteko koko Hulluja päiviä? 

12 kommenttia:

 1. Pallolampunjalkoja ja Deko varjostimia löytyy jo yksi kappale, ja tarkoitus on jossain vaiheessa hankkia toiset :P

  VastaaPoista
 2. Katselin Hugo Bossin tuoksua, Burberryn yhtä paitaa, Jars-purkkeja, mustia Teema astioita. Eiköhän jotain muutakin aina tartu mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihan varmasti pyörähdän siellä kerran jos toisenkin! :--) Muutamat jutut ihastuttivat esitteessä joten niitä ainakin lähden metsästämään. Mutta kai sieltä jotain muutakin tarttuu, noita mallikappaleita ainakin vaatteissa löytyy Tampereeltakin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä noita mallikappaleita löytyy kaikista tavarataloista, jopa Oulusta! ite mietin myös tuota pentikin lampunjalkaa, mut se alkaa olla jo aika kulunu, siis et jokaisella on tuo.

  VastaaPoista
 5. Tiia: Mä haluisin niitä kaks makkariin. :)

  Anonyymi: Onneks mulla on ipod puhelimessa. Tuliki mieleen, että en oo ladannu ollenkaan musiikkia siihen. :D

  Hanna: Burberryn yhtä paitaa mäki oon vähän katellu. ;)

  Elina: Aijaa kai niitä siis on muuallakin! :D

  Anonyymi: Oho! No ainakin Stadista löytyy mallikappaleita niistä merkeistä joita ei muualta löydy. On seki jotain haha. :D Minua ei tuo haittaa, että kaikilla se lamppu olisi. Se on minulle ihan yhtä kaunis vaikka se ois jokaisella .:)

  VastaaPoista
 6. mun ostoslistalla on se pentikin poro, ois niin kiva joulukoriste :D samoin toi lampunjalka pitää saada.. toivottavasti kerkee!

  VastaaPoista
 7. nani: Aikasin vaan tonne niin ehtii. :D

  VastaaPoista
 8. Minkä kokoiset nuo sun Elloksen saappaat on? Aivat ihanat! Haluan! En vaan tiedä tilaanko 37 vai 38..

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Mulla on 38 ja vastaa hyvin kokoa. :)

  VastaaPoista
 10. pakko kommentoida, kun sattumalta tämän bongasin :) kerran taisin kierähtää hulluilla päivillä, vain todetakseni normialejen ja kirpparien olevan mua varten. En nyt varsinaisesti boikotoi, mutta en sinne koskaan mene, enkä seuraa mitä on alennuksessa. Kuten eräälle ystävällenikin totesin, mulla ei toisekseen koskaan ole rahaa tähän aikaan vuodesta. Siihen ystävä totesi hullujen päivien olevan ilmeisesti myös keväällä, johon vastasin, että eipä ole tainnut rahaa olla sitten silloinkaan :D näissä väleissä ne varat sitten näköjään hupenevatkin. Jonnekin muualle. Mutta shoppailun iloja, se on kyllä kivaa se!

  VastaaPoista
 11. Cecilia: Joo ei kyllä itsekkään tuu koskaan säästettyä rahaa tonne ja ostaa sitten sen mihin on rahaa. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -