Laukku

Mä alan kohta epäilemään, että mun laukkuhimo on loputon enkä koskaan ole tyytyväinen vaikka olisi miljoona laukkua! Ylihuomenna saan vihdoin kotiin maailmalla olleen Mulberry Bayswaterini (jos äiti ei varasta sitä matkalla, niinkun on uhkaillut...), muutama päivä sitten ostin Michael Korsin clutchin ja näidenkin jälkeen himoitsen monia laukkuja. Kärkipäässä ei tällä hetkellä ole kuitenkaan mikään merkkilaukku vaan tämä laukku:

Oikeastaan se ei ole täysin tuo Zaran vaan Stockalla kanta-asiakastarjouksessa oleva TÄYSIN samanlainen joka maksaa jotain 80-90e, taitaa olla Globalin tai Christelle&CO:n laukku. En vaan löytäny siitä netissä enää kuvaa.

Kuvan tytön asu jonka löysin Lookbookista, onkin tosi ihana mun mielestä ja laukku to-die-for. Mä en kuitenkaan tarvitse tässä kuussa enää yhtäkään laukkua joten heihei ihana laukku.

Toinen laukku joka on mun eniten halutut laukut -listalla on Celinén Boston bag.

Ehkä jonain päivänä. ;)

20 kommenttia:

 1. I feel you.. En niinkään lämmennyt tuolle Zaran versiolle sen isosta koosta johtuen, mutta sitten törmäsin tuohon Globalin yksilöön ja voi kääk! Viimeksi tänään katselin sitä Stockalla, mutta itsekin ostin juuri kauan himoitsemani Speedyn, joten kyllä tuo saa nyt jäädä.. :D Ps. Olen edelleen superkateellinen Bayswateristasi! Oliko sinulle nyt tulossa oak vai musta? :)

  VastaaPoista
 2. Jonna: Joo mäki joudun ikävä kyllä melkein päivittäin kävelemään sen ohi. Kamalaa. :D Mulle on Oak tulossa. :)

  VastaaPoista
 3. Hahah, sama täällä. Toivotaan, että ne vaikka loppuis kohta, ettei meiän tarvii enää kauaa kärsiä.. :D Oi että, Bays näyttää oakina parhaimmalta! En malta odottaa kuvia ;)

  VastaaPoista
 4. Jonna: Niimpä. :D Minkälaisen Speedyn sä ostit? :)

  VastaaPoista
 5. Ebenen koossa 30, ihanan näppärän kokoinen! :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on yliopistolla muotimarkkinoinnin opiskelijoilla oikeasti ainakin viidellä tyypillä toi Zaran bägi! Varmasti useammallakin, mutta kerran osui samassa pöydässä silmään viidellä eri tyypillä :D Eli aika lailla high street fashionin it-bag!

  VastaaPoista
 7. Katri: No ei ihme ku se on vaan niin ihana! :D

  VastaaPoista
 8. Ostin nimenomaan ton Christelle&Co:n laukun Stockalta. Ensimmäinen oli joku sunnuntaikappale, mut sain uuden sen tilalle ja se on i h a n a !

  VastaaPoista
 9. Tuota Zaran laukkua olen minäkin netissä kuolannut!! :P Mutta on tullut myös viime aikoina hommattua pari kalliimpaa laukkua niin ei ehkä viitsisi ostaa tuota :D Tuosta alemmasta laukusta en kauheesti pidä tai en ainakaan vielä ole keksinyt sen viehätystä :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Mäki haluuuuun!

  Lindsay: Sama. :D Boston bagin ostaisin heti jos joku lahjoittaisi 1300e! :D

  VastaaPoista
 11. Haha, ei ole totta miten samanlainen maku laukuissa voi olla! Musta Zara multa löytyykin jo, mutta tuo Celiné - voisin ottaa kaikissa väreissä.

  VastaaPoista
 12. Eikä olin ihan tulossa moikkaamaan sua tänään Stockalla kun olit kassalla, mutta ehdit juuri lähtemään! Kuljen siitä meinaan ohi aina ite töistä lähtiessä :)

  VastaaPoista
 13. Jonna: Oisit juossu perään! :D Olin tänään tosi hehkee töissä ku pitkä koulupäivä ja siihen lisäks vähä kipeys iskee päälle. :D

  VastaaPoista
 14. Mulla on tällä hetkellä semmonen olo, että kun sais ostettua sen Michael Korsin Hamilton Toten niin ei tarttis pitkään aikaan muita laukkuja ostaa taikka käyttää. En sitten tiedä jos sais sen ostettua, että alkaako heti haaveilla uudesta laukusta. Tosin se laukku vaikuttaa niin ihanalle ja tosi unelmalle, että sen jälkeen en kaipais enää mitään muuta.

  VastaaPoista
 15. I'm Lacking: Noin mäki oon ajatellu joka laukun jälkeen mutta fakta on se, että maailma on pulloillaan ihania laukkuja joita on vaikee vastustaa. :D

  VastaaPoista
 16. Tuota Zaran laukkua olen itsekkin ihastellut, mutta se on vähän turhan iso ja näyttää vähän hullulta omissa silmissä sen vuoksi! Tuon Stokkan laukun sen sijaan kävin tänään laittamassa varaukseen, ehkäpä huomenna noudan omakseni ;) Se kun on ratkaisevasti vähän pienempi mutta aivan yhtä ihana!

  Bostonin ottaisin lennossa, mieluiten tuollaisena nuden ruskeana kun alimmassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 17. Elina: Se onkin tosi iso, Stockan taas just hyvän kokoinen! ;) Nude ois munki mieleen!

  VastaaPoista
 18. ite omistan 2 celinen boston bagii, ja pakko sanoo et ne on aivan ihania :) sopii joka asukokonaisuuden kans! ihana blogi sulla muuten:) vähän vanha tää postaus mutta oli pakko tulla noista cb:n laukuista selittämää:Dd

  VastaaPoista
 19. Kiitos! :) Voi onnekas sinä kun omistat kaksi Celinen laukkua! Musta tuntuu, että omani jää vaan haaveiluun kun koko ajan nousee hinnat. :(

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -