Rankka viikonloppu

Mulla on rankka viikonloppu takana ja hetken luulin jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, että kuolen. Mutta kyllä mä pysyin silti elävien kirjoissa! Mikä helpotus. Olin juhlimassa torstain ja perjantain, lauantain töissä vajaa 9h ja sen jälkeen kiireellä kotiin viettämään kavereiden kanssa meidän tupareita. En edes muistanu koko illan aikana kameran olemassa oloa. Eikö se ole niin, että jos on liian hauskaa niin kuviakaan ei tuu otettua? Mä sanon vaan, että hyvä ettei oo todistusaineistoa mistään. ;)

Koko eilinen ja tämä päivä meni sängyn pohjalla. Oon miettiny, että onko mahdollista olla kaksi päivää darrassa? Tätä se teettää kun vanhenee!

No tänään illalla kun poikaystävä tuli töistä niin ryhdistäydyin ja lähdettiin hakemaan ruokaa Kiinalaisesta ravintolasta. Otettiin pari kuvaa pimeässä salamalla, ihan vaan ettei blogissa olis niin hiljasta. ;)

Takki ja kengät Ellos, tekoturkisjuttu H&M, farkut Zara ja laukku Mulberry.


Nyt tää loppuilta menee telkkarin edessä ja huomenna kahdeksalta aamulla pitää jo olla luennolla. Huomenna alkaa itseasiassa uusi jakso. Oon nyt suorittanu jo noin 7% ammattikorkeasta, haha mikä saavutus!

5 kommenttia:

 1. OOta kun tuut tän ikäseksi niin se darra kestää viikon :D
  Kiva asu :)

  VastaaPoista
 2. Lola: Kiits! :)

  Anne: Voi ei, taidan lopettaa ton koko alkoholin käytön. ;) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Nätti :)
  Paljon tolla tekoturkiksella oli hintaa ?

  VastaaPoista
 4. Peppi: En muista, se on ostettu pari vuotta sitten. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -