Scarf

Tekstailin äsken isäni kanssa joka on tällä hetkellä toisella puolella maapalloa ja häntä kiinnosti mitä haluan tuliaiseksi/joululahjaksi. Ihana iskä! No, koska iskän matkalaukussa on jo Mulberryn Bayswaterini (jonka siis itse kuitenkin maksoin, just to make that clear!) tilaa viemässä niin toivoin jotain pientä: Huivia. Mä en oo ikinä ollut mikään korujen käyttäjä. En vaan osaa käyttää koruja, vaikka kuinka yritän ja haluan! Huiveja on vaan niin paljon helpompi käyttää!

No mä toivon jotain kivaa huivia ja luotan täysin isäni makuun sillä hänellä on erittäin hyvä maku! Yleensä iskä onkin mun paras makutuomari. Huiviunelmointi näiden tekstareiden jälkeen lähtikin ihan käsistä ja jos se lottovoitto joskus mun kohdalle sattuu niin nämä löytyvät sitten varmasti kaapistani:

1. Alexander McQueen Skull-print modal and cashmere-blend scarf.
2. Burberry Cashmere scarf.
3. Louis Vuitton Monogram Denim shawl.
4. Louis Vuitton Monogram Shawl.
5. Mulberry Check scarf.
6. Burberry Check cashmere snood.


Eli sitä lottovoittoa odotellessa. Löytyykö samoja huivisuosikkeja ? :)

8 kommenttia:

 1. 2,3 ja 5 omia suosikkejani ja löytyy ostoslistaltani! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana isi sulla kun tuo Bayswaterin sulle! Mä oon haaveillut pitkään tuosta LV:n mallista kolme. Haluaisin sen vaaleanpunaisena mutta en oo livenä nähnyt joten pitäisi tietää että onko se just sellanen kiva sävy. Täytyisi päästä Helsinkiin käymään kun ehtisi :)

  VastaaPoista
 3. Jenna: Ne onki kyllä ihania. ;)

  Reetta: No on. ;) Joo noi LV:n huivit on kyllä ihan lemppareita, mutta yli 300e on kyllä aika paljon huivista haha. :D

  VastaaPoista
 4. 5. nyt ainakin on ostoslistalla ja toivottavasti ehkä jopa joulupaketissa ;) 4. on upea, mutta hinta on niin kova, että en tiedä raaskinko ikinä semmoista summaa huiviin laittaa!

  VastaaPoista
 5. Linday: Samoin, mutta never say never. :D

  VastaaPoista
 6. Täällä löytyy ostoslistalta seuraavaksi nro 6. Kaikki kyllä kelpaisivat! ;)

  VastaaPoista
 7. Paljonko muuten makso sieltä lontoosta mulberryn bayswateri :)

  VastaaPoista
 8. Mulberryn Check scarf huivikokoelmasta löytyykin jo, mutta tuollaiselle harmaalle cashimere huiville olisi kyllä vielä pieni kolo ;-) Harmaata, pehmeätä huivia kun on tullut metsästettyä hetki jos toinenkin jo!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -