091111

Tänään oon ollu koulussa, odotellut shopbopin pakettia ja tällä hetkellä meillä on kotona suursiivous menossa. Mä vihaan siivoamista, vihaanvihaanvihaan. Tulee ihan ikävä niitä aikoja kun asui vielä kotona ja meillä kävi siivooja. Sillon ainoa valituksen aihe oli se, että miksi siivoojan pitää imuroida sillon kun yrittää keskellä päivää nukkua. Otin nyt ansaitun bloggaustauon siivoamisesta ja kohta alkaakin jo Salkkarit. Ahh, mitä ihania tekosyitä. ;) Mä taidan itseasiassa olla allerginen siivoamiselle.

Tänään tuntui aamulla siltä, että nyt haluan rentoilla ja mikäs sen parempaa ku vetää Uggit jalkaan? Täällä ei ole ehkä niin kylmä kun jossain pohjosessa mutta hei viisi plussa astettakin on ihan liian vähän!

Paita Zara (uusi!), farkut Dr. Denim, tekokarvajuttu H&M, kengät UGG, Takki Ellos ja laukku Mulberry.


Illalla ajattelin katsoa koneelta tämän elokuvan:


Ihanaihanaihana Sarah Jessica Parker! Tulee ihan SATC mieleen kun SJP (kirjotin tähän aluksi, että Carrie...) kertoo tossa tota tarinaa.

Huomenna koulua ja töitä. En tiedä miten kestän taas 6h putkeen kirjanpitoa...

PS. Onneksi olkoon Pau synttärinä! <3

5 kommenttia:

 1. Kiitos Lode! <3
  muistakkos sen yhen kuvan minkä joskus sillo kaua kaua sitte muokkasit mulle? siinä tais lukkee tuo Paupau. :)
  t. Paupau

  VastaaPoista
 2. Hei kyselisin semmosta kun jos tuon Mulberryn laukun saa halvemmalla lentokentältä, että täytyykö lentää EU-alueen ulkopuolelle, että saa ilman veroja vai mitä.. Tai esim. hajuvesillä ja meikeillähän se menee niin.. :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Tietääkseni kyllä, tax freenhän saa vaan jos lentää toiseen maailmanosaan. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -