Outfit inspiration

Eilistä elokuvaa katsellessa SJP:n roolihahmon tyyli kolahti taas täysin muhun. Asiallista uranaistyyliä, ahh so stylish! Etenkin puolipitkät villakangastakit ihastutti ja lähdinkin niiden pohjalta tekemään pari inspiraatiokollaasin:Ostostlistalla voisi olla ainakin harmaa ja musta pidempi villakangastakki talveksi. Lotta Likey.

Huomenna mennään koulun kanssa yhteen yritykseen käymään ja sen jälkeen odottelen vanhempieni saapumista tänne Helsinkiin! Ihana viikonloppu siis tulossa! :)

9 kommenttia:

 1. Ihania asuja :) toi alempi on erityisesti mun mieleen!

  VastaaPoista
 2. ah, I wish I owned ALL of these! x

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olen tekemässä opinnäytetyötä, muotibloggaajien kiinnostuksesta blogimarkkinointia kohtaan.
  Olisiko Sinulla kiinnostusta osallistua tekemääni kyselyyn? Käytän kyselyä opinnäytetyöni pohjana. Käsittelen tietojanne ja vastauksianne luottamuksellisesti. Jos osallistut kyselyyn, niin sinulla on mahdollisuus saada työni itsellesi luettavaksi kun se on valmis.
  Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostiini suvi.nykanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. On kyllä nättejä asuja :) Tuollainen tyyli on just kiva :P

  VastaaPoista
 5. Millä ohjelmalla olet tehnyt nuo kollaasit? :)

  VastaaPoista
 6. Moi!

  Tää ei kyllä liity mitenkään tähän postaukseen, mutta muistan joskus lukeneeni täältä, että käyt Elixialla salilla? Oliko ihan oikein? Lähinnä ajattelin kysellä sun kokemuksia ko ketjusta, mitä oot tykänny/ollu mieltä? saako samalla kortilla käydä missä vaan pisteessä? Onko sulla kokemusta Alexeumin ja/tai Salmisaaren pisteistä? Millaseen korttityyppiin ja mihin pisteeseen oot ite päätynny? Vaihtaisitko pois jos voisit?

  VastaaPoista
 7. BabyJane: Noi vaattet kun sais. ;)

  Vivienne: Me too!

  Tiia: Niin on! :)

  Anonyymi: Noi on ihan polyvorella väsätty. :)

  Anonyymi: Käyn Elixialla joo. :) Salmisaaressa yleensä. Sali ja jumpat on tosi hyviä mutta nykyään kun on opiskelut ja työ niin ei vaan ole aikaa käydä siellä niin paljoa, joten 70e on mun käytölle ihan ihan liian paljon joten lopetan tämän vuoden lopussa jäsenyyteni. Jos ton hinnan on valmis maksamaan niin sillon Elixia on ehdottomasti Helsingin paras kuntosali! ;)

  VastaaPoista
 8. moi lotta:) oon ymmärtänyt että työskentelet stockmannilla, eikös? jos sua ei kiinnosta vastailla työ- aiheisiin kysymyksiin täällä blogissa niiin eipä se haittaa ,mutta mutta kysyn ;) oon himoinnut michael korsin tota peruslaukkua, jota myydään ainakin helsingin stockalla, ja en oo siihen törmännyt tampereella. että onkohan teillä joku postitus-systeemi mahdollinen että vois treen stockan kautta tilata helsingistä sen laukun tänne treelle?:) ja vielä, että onko toi pysyvä tuote, koska ostaisin sen varmaan vasta joulun alla itselleni lahjaksi. KIITOS paljon jos vastaat!:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Hamilton Totea? :) On pysyvä tuote ja Tampereen Stockalta onnistuu Helsingistä tilaaminen joten eikun lähimmälle Stockalle sitte tilaamaan sitä. :) Kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä, koska se on aika suosittu laukku varmasti näin joulun alla! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -