Uudenvuoden mekko: CHECK!

Viime vuonna mua ärsytti se, että en ehtinyt tarpeeksi ajoissa miettiä uudenvuoden asuani, joten vaatteet jotka otin Ouluun mukaan olivat erittäin tavalliset. Liian tavalliset, samanlaisia olisin voinut käyttää arkenakin. No tänä vuonna olin nopeampi ja viisaampi ja tilasin uudenvuoden mekkoni jo eilen Asokselta!

Mekko on mun mielestä ihanan sparkling, niin kun uutenavuotena kuuluukin olla mutta silti hillitty väri  estää sen menemästä liian överiksi.  Toivotaan nyt ettei tuo ole sitten ihan liian lyhyt!

Mekon kaveriksi ajattelin Michael Korsin Calista Clutchia ja Tory Burchin Reva Ballet flatteja. Kenkien kanssa pitää vielä miettiä,  riippuu täysin siitä olemmeko menossa baariin joten kengät saattavat vielä vaihtua nilkkureihin tai korkoihin. Jos jostain vielä tuon Versace for H&M kukkasormuksen saan niin olisin ikionnellinen! Punainen kynsilakka toisi vielä vähän väriä asuun, kuvassa oleva kynsilakka on OPIn From A to Zurich.

Tämän uudenvuoden vietän muuten pitkästä aikaa Helsingissä. Taitaa olla 7 vuotta siitä, että täällä viimeksi vuoden vaihdetta juhlin. Kuulun edelleen niihin ihmisiin joiden mielestä koko uusivuosi on täysin turha juhla, mutta jos sitä nyt pitää juhlia niin sama tehdä se tyylillä! ;)

5 kommenttia:

 1. Oii onpa kivan näköinen mekko :) Onko sulla aikasempia kokemuksia Asoksesta? Olen bongaillut sieltä jos ja vaikka mitä kivaa, mutta epäröin vielä tilaamisen kanssa. Tuleeko tavarat postiin vai kotiin?

  VastaaPoista
 2. Jossu: Olen tilannut vaikka kuinka monesti! Ei oo ees mitään postikuluja ja paketit tuodaan kotiin jos vain olet sillä hetkellä kotona noutamassa. Muuten voit myöhemmin hakea lapun kanssa postista. :)

  VastaaPoista
 3. Thhäääh, ei postareita? Ja ei kun ostoksille -->
  :D
  kiitos sulle kaunis tästä ;)

  VastaaPoista
 4. Jossu: Joo etusivullahan lukee, että free delivery worldwide. ;) Sieltä löytyy vielä joululahjojakin vaikka millä mitalla! ;)

  VastaaPoista
 5. Jjep, huomattu! nimim. taisin viettää koko iltani asoksen sivuilla ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -