Lahjatoiveita

Joulukuu eikä oo lunta. Outoa! Mun puolesta tosin lumi vois sataa pohjoseen ja täällä voitais olla ilman, koska siitä on vaan haittaa. Okei vois se ensilumi tulla ja sitten se vois sulaa äkkiä pois ja voitais olla ilman lunta/loskaa lopputalvi.

Aamulla mua harmitti kun olin juuri ehtinyt lähteä kotoa ja noussut kaverin auton kyytiin kun huomasin, että en ollu muistanu avata joulukalenterin ekaa luukkua! On se ihmeellistä kun vanhenee niin nää kaikista tärkeimmät jutut unohtuu! ;)

Ajattelin myös tehdä näin joulukuu kunniaksi nyt uuden realistisemman joululahjatoivelistan. Se epärealistinenhan sisälsi kameraa, ipadia ja vaikka minkälaista sälää. Tältä uudelta listalta voisi jopa jotain löytyä kuusen alta sitten jouluaattona!

Kelloa ja korua ei varmaan tarvitse kenellekään selitellä, ne nyt vaan on nättejä. Kylpytakki taas on sellainen mitä mä ihan oikeesti tarvisin. Tällä hetkellä mulla on vaaleanpunainen joka on ottanu vähän damagea itseruskettavasta, joten se ei oo enää niin kauheen kaunis. Joku tummempi väri siis tällä kertaa, kiitos! SATC 2-leffa taas sen vuoksi etten ole saanut aikaiseksi ostaa sitä ja se on ainoa mikä mun SATC-kokoelmasta puuttuu! 

8 kommenttia:

 1. Mä taas tykkään lumesta sen takia että se kuuluu talveen eikä oo niin ankeen pimeän näköistä. Loska ei inspiroi muakaan mutta sellanen muutama astetta pakkasta ja lunta olis aika ihanteellinen talvi.

  Voi, tuo kylpytakki on ihana!

  VastaaPoista
 2. Täällä satoi sunnuntaina lunta ja on ollut lunta koko viikon paitsi tänään se on sulanut melkein kokonaan pois ja huomisellekin lupas lämpimiä ilmoja.

  VastaaPoista
 3. Reetta: Niin on! :> Joo ei tossa lumessa ois muuta, mutta kun täällä Helsingissä se menee loskaks heti ja sitten täällä ei osata aurata kunnolla teitä ja on tosi vaikee kävellä tai ajaa autoa. :D

  I'm Lacking: Ihanaa loskaa tulossa siis. :D

  VastaaPoista
 4. Hei mulla olisi ihan off topic-kysymys, mutta lueskelin sun vanhempia postauksia ja vaikutat käyttävän huulipunia suht paljon.
  Minkä punan oot kokenu parhaaksi? Monet kehuvat MACia, mutta toisaalta mökötyksiä siitä että se kuivattaisi huulia löytyy myös jnkv. Minkälaisia kokemuksia sulla on? :)

  VastaaPoista
 5. Jossu: Hmm no mä oon tykänny eniten Diorista ja chanelista. Mac on ihan ok, mutta kyllä kuivattaa huulia ainakin mulla! :S :)

  VastaaPoista
 6. Ookei, kiitos vinkistä :) Onko se sun asoksen mekko muuten jo saapunut? Itsekin sitä täällä himoitsen ja oon ihan kahen vailla että tilaanko :D

  VastaaPoista
 7. http://www.huuto.net/kohteet/canada-goose-trillium-wms-parka-koko-s/201042329

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -