Bling too late

Voin vaan todeta, että kyllä elämä osaa välillä potkia kunnolla päähän. Mun tietokone majailee tällä hetkellä Vantaalla odottamassa korjauskustannusarviota, koska se otti vähän damagea tossa yks päivä viinilasista. Että sellasta tällä kertaa! Onneksi Henkka lainaa mulle välillä omaa läppäriään niin pääsee nettiin aina välillä. Huono juttu blogin kannalta on se, että tässä koneessa ei ole minkäänlaisia kuvanmuokkausohjelmia joihin oon tottunu joten kuvista ei tulekaan niin kivoja mutta yritetään pärjätä! Toivotaan, että saan koneen korjattua/uuden läppärin pian. :)

Eilen koin myös onnenpotkun kun uudenvuodenmekkoni päätti saapua vihdoin postissa. Oli hukkunut postiin joten kiva kun tuli sen 10 päivää myöhässä eikä mekolle olekaan mitään käyttöä enää. Mutta ihana se mekko olikin, mikä ei oikeastaan helpottanut ärsytystä siitä etten mekkoa saanutkaan käyttää kun vuosi vaihtui.

Ylläoleva Vilan mekko päätyi mun päälle sitten kimaltelemaan uutenavuotena.
Nyt mekko saa sitten kai odottaa seuraavaan vuodenvaihteeseen jos en sille ennen sitä käyttöä keksi.

11 kommenttia:

 1. Oletteko exän kanssa kavereita? :)

  VastaaPoista
 2. Hanna: Sanos muuta. ;)

  Maia. Eikö vaan. :D

  Anonyymi: Ollaan! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas siellä sitten ollut vastoinkäymisiä kerrakseen :/ Ihania mekkoja ja eiköhän niille vielä käyttöä löydy :P

  VastaaPoista
 4. Tiia: Sanos muuta. :S Eiköhän! ;)

  VastaaPoista
 5. Oho! Varsinki ikävä :/ Meinaisin aiemmin kyselläkin tuosta mekosta, kun meinasin Asokselta itselleni UV-mekkoa tilailla mutta löytyipä se ihana hame sitten ihan Zarasta :--)

  Tuo mekko on todella kaunis ja näyttää hyvän mittaiseltakin! Asoksen helmat on joskus vähän lyhyitä ;) Voisihan tuon vielä palauttaA?

  VastaaPoista
 6. Elina: Se on kyllä AIKA lyhyt, peittää se takapuolen mutta ei mitään muuta. :D En mä jaksa mitään palautusrumbaa, ja onhan toi niin nätti ettei kehtaa. ;)

  AnsQ: Blingiä kerrakseen. :D

  VastaaPoista
 7. Elina: On! Se näyttää itseasiassa kuvassa vähän isommalta mitä se todellisuudessa on. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -