It's kinda funny how life can change, can flip 180 in a matter of days

Eilen ihmeteltiin töissä kun kuului musiikkina Aikakoneen Here me now -biisi, sen jälkeen tuli Shakiran Whenever, Wherever. Nostalgisia tunteita, anybody? Varsinkin tuo Here me now biisi, muistatteko sen leffan Young love missä se soi? No siinä alettiin työkaverin kanssa muistelemaan biisejä joita kuunneltiin nuorempina ja onneksi mua muistutettiin Bluen One love:sta niin oon koko aamun kuunnellu sitä ja hymyilly.

Muuten oonkin ottanu aamun rennosti, koska skippasin koulun kokonaan tänään(kin...). Aamutakissa hengaillu pitkälle päivään, koneella jumittaminen, uuden vihreän Zaran silkkipuseron ihaileminen ja siinä samalla meikkaaminen, se on mun käsitys täydellisestä aamusta.

Illaksi taas töihin ja sitten onkin tämä kuuden päivän työputki ohi ja on kaksi vapaata edessä jotka tulee tosiaankin tarpeeseen. Oon ihan uupunu enkä malta odottaa, että ois jo kesä. Tai edes kevät. Voisin nukkua vaikka talviunet ja herätä tossa huhtikuussa.

9 kommenttia:

 1. Itse juuri ilmoitin vuoden alussa töihin, etten kykene opiskelun ohessa tekemään kuin 3 vuoroa viikossa kun nyt on taas niin paljon hommia ja tenttejä tulossa :) Ja oon kyllä tosi tyytyväinen päätökseen! Vaikka näkyyhän se toki palkassa, mutta mielummin otan pari vapaata ja saan tehdä muutakin kuin aikatauluttaa päiväni minuutilleen että ehdin :)

  Älä sinäkään polta itseäs loppuun!

  VastaaPoista
 2. Elina: Mä en oikeestaan tee kun 16h/viikko töitä, mutta välillä tulee näitä viikkoja, että on enemmän töitä ja sitten kun ei koskaan ole viikonloppuja vapaana niin väsyttää. :D

  VastaaPoista
 3. Jep, tiedän tunteen! :-) Joskus ne harvat työvuorot kun sattuvat peräjälkeen ja tuntuu ihan kamalta! Omatkin viikonloput kun on aina lähes poikkeuksetta töitä :-) Tosin, siinä sivussa saa vkonloppulisät joten en valita ;)

  VastaaPoista
 4. Elina: Totta! Ja sitten kun ei ole vuoteen lomaa pitänyt niin tuntuu vähän raskaalta. :D Mutta ei tosiaan voi valittaa kun rahaa tulee!

  VastaaPoista
 5. Blue on ihan mahtavaa, se one love on ihan huippu. Kyllä tulee niin nostalginen fiilis, että ai että! :-)

  VastaaPoista
 6. Välillä on hassua, kun noita biisejä saattaa tulla töissä ensin uutta Rihannaa ja sitten jotain T.A.T.U:n ikivanhoja kipaleita :D
  Täydellisen aamun kuvaus kuulostaa tutulta, lisäten vielä iso kuppi kahvia ja pitkään ja hartaasti väsätty aamupala ;) Rakastan tuollaisia hitaita aamuja!

  VastaaPoista
 7. Kirsti: Älä muuta sano. :D

  Jonna: Joo toi T.A.T.U on jo naurattanu monta kertaa, ja sit se I'm a little drunk and I need you now -biisi. :D

  VastaaPoista
 8. Hihi, tuo One Love oli joskus mun suosikki :D Ja tosiaan tuon Here me now-biisinkin muistan siitä leffasta. Hassua tosiaan miten tuleekin musiikista mieleen aina monia eri juttuja!

  VastaaPoista
 9. Reetta: Jep, välillä pitää kuunnella noita ihan vaan muistojen vuoksi. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -