Welcome year 2012!

Hyvää uuttavuotta kaikille! Ennen kun lähdetään ottamaan selvää mitä vuosi 2012 tuo tullessaan niin on hyvä aika pysähtyä ja muistella mitä kaikkea vuosi 2011 piti sisällään:

Vietin uudenvuoden vaihdetta Oulussa ja lomailin siellä 9 päivää! Kävin myös mökillä perheen kanssa, aloitin pääsykokeisiin lukemisen ja sain vakituisen työsopimuksen.

Kävin Amerikassa, vietin hauskoja iltoja kavereiden kanssa ja luin niihin hemmetin pääsykokeisiin.

Aloitin pitkästä aikaa lenkkeilemisen, otin ekat ripsienpidennykset jotka kylläkin oli ihan fiaskot, vietin hauskan ja ikimuistoisen baari-illan (taas) ja ostin täydelliset nudekorkkarit!

Innostuin kevätpukeutumisesta, vietettiin pääsiäistä töiden vuoksi kahdestaan Helsingissä ja mä tein ihan ite lammasta! Kävin ekaa kertaa sille keväälle Ursulan terassilla syömässä aamupalaa.

Olin paljon ystäväni meikkimallina, kävin Oulussa äitienpäiväreissulla, mua haastateltiin ja kuvattiin Helsingin Sanomiin, sain ihanan vappupallon ja juhlittiin Leijonia kauppatorilla!

Vietin kavereiden ylppäreitä ihanassa mekossa, pääsykokeet oli, vietin juhannusta perheen kanssa mökillä ja kävin minikesälomalla Tallinnassa.

Muutettiin uuteen asuntoon ja värjäsin vihdoin hiukset pois niistä mustista.

Värjäsin hiuksia vaaleammaksi, aloitin opiskelut ammattikorkeakoulussa, sivun kokoinen kuva minusta oli Hesarin kuukausiliitteessä ja mahduin pitkästä aikaa inspiraatiofarkkuihini.


Vietin koulun kanssa keltanokkabileitä, tajusin, että oon tavannu todella hyviä uusia ystäviä, juhlin Oulussa hyvien ystävien häitä, täytin 20 vuotta.

Pitkäaikainen haave Bayswaterista toteutui ja sain pukeutua ihanaan iltapukuun koulun vuosijuhlia varten!

Juhlin todella paljon ystävieni kanssa, vanhemmat kävi Helsingissä moikkaamassa ja kävin pitkästä aikaa katsomatta jääkiekkoa!

Blogi vietti hiljaiseloa, koska mun elämä oli aika sekaisin. Erottiin poikaystävän kanssa ja lähdin viettämään joulua vanhempieni luokse Ouluun. Uudenvuodenvaihdetta vietin ihanien ystävien kanssa Helsingissä ja Espoossa!

Sellainen oli vuosi 2011, Welcome year 2012!

15 kommenttia:

 1. oot mielettömän kaunis! toivottavasti jatkat blogin kanssa samaan malliin, tykkään! :)
  niin, ja tsemppiä nyt vähän vaikeempaan elämäntilanteeseen :)

  VastaaPoista
 2. Voii eeii :'<
  Jaksuja sulle, muista että oot ihana<3

  VastaaPoista
 3. Ensiksikin, toukokuun keskimmäinen asukuva!!! ihana! Ja noi heinäkuun hiukset, läääh! ja sit vielä noi lokakuun punaset huulet!! Oot Lotta niin kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Rankka joulukuu sulla.. :/ Itselle kävi samoin jo aikaisemmin syksyllä, mutta nyt tuntuu niin hyvältä, että sain viimein tehtyä sen päätöksen enkä kertaakaan ole katunut! Tulevaisuus tuo sinullekin paljon hyvää :)

  VastaaPoista
 5. Paljon on ollut sulla kyllä tapahtumia vuoden aikana! Ja paljon muutoksiakin, pitkään blogiasi seuranneena toivotan sulle voimia muutosten keskellä ja onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Karoliina: Kiitos kovasti! :) Enköhän mä jatka kunhan elämä vähän helpottuu. :D Eli toivottavasti hyvin pian!

  Tiinatsih: Kiitos! :)

  Heini: Kiitos ihana! :)

  Anonyymi: Eiköhän tää tästä! :)

  Reetta: Kiitos sitä samaa sinne! :)

  VastaaPoista
 7. Täälläkin tsemppaillaan "Joulukuun" tilanteessa eikä helppoa ole, mutta joka aamu tuntuu kuitenkin että tunnelin päässä näkyy valoa. Itse ajattelin, että elämme vain kerran ja on turhaa seurustella ihmisen kanssa vain koska hänen on hyvä olla, joskus on oltava itsekäs vaikka se kuuluisi luonteeseen. Halusin päästää itseni vapaaksi ja irti "kahleista". Tämä oli jonkinlainen tsemppi kommentti varmaan itselleni mutta sen myötä tahdon antaa ison halin ja sanoa, että elämä hymyilee ei ehkä nyt, ei huomenna mutta jokin päivä :) Kiitos ihanasta blogistasi<3

  VastaaPoista
 8. Miten kestit eron ? :/

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Kiitos kiitos! :)

  Anonyymi: Mä voin ihan hyvin. :)

  VastaaPoista
 10. Hei Lotta!
  Mäkin haluan tsempata sua, vaikka tuskinpa sä tsemppiä tarvitsetkaan! Itse myös erosin todella pitkästä suhteesta jouluna. Vaikka fiilis on haikea, niin myös onnellinen. Me ollaan molemmat tosi nuoria, ja tulevaisuudessa on luvassa jotain paljon, paljon parempaa! Ja jossain vaiheessa elämää tekee tosi hyvää olla yksin :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Kiitos. :) Mä oon ihan samaa mieltä, joskus pitää osata olla myös yksin!

  VastaaPoista
 12. Toi Hesarin kuukausiliitteen kuva on edelleen niin ihana :)
  Ja tsempit sulle, kyllä "se oikea", sieltä vielä kolahtaa :))

  VastaaPoista
 13. kirjottelehan jo uusia merkintöjä! :o

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Tässä monta päivää on jo mieli tehny mutta väsymys ja kiire on vienyt voiton. :D Mutta kohta!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -