Toive: Wanhojen tanssit 2009

Anonyymi kirjoitti...

Hei tiiän et tää tulee vähän äkkii, mut fiilistelen wanhojen tansseja, ja mietin, että tanssitko sä kanssa joskus ne? Jos tanssit ni olisko mahollista saada postausta siitä tai kuvaa? Mä niin rakastan lukea ja katella kuvia niistä!<3 Ja varmasti muitakin kiinnostaa!

No kyllähän mä tanssin ne! En mistään hinnasta ois luopunu siitä päiväni prinsessana -tunteesta!  Tanssin siis vuonna 2009, huh siitäkin on jo kolme vuotta! 

Mulla oli jo yläasteelta asti ollut selvä, että minkä värisen puvun halusin (ja sen löytäminen ei muuten ollut ihan helppoa...) ja kenen kanssa nämä vanhat tanssisin. Tanssiparini oli yksi pitkäaikaisimmista ystäväpojista ja luokassa jossa oli vain muutama poikaa taisikin syntyä vähän kränää siitä, että miksi en tanssinut poikaystäväni kanssa. Mulle se kuitenkin oli täysin itsestäänselvää, että tanssin juuri tämän pojan kanssa!

Päivä alkoi hyvin aikaisin aamulla, muistaakseni oltiin ystäväni kanssa kampaajalla jo kuudelta. Siinä sitten kampausta ja meikkiä. Kampauksen kanssa kävi hauska juttu, olin nimittäin tulostanut netistä kuvan jonka näytin kampaajalle ja kampaaja oli tulostanut täysin saman kuvan ja aikoi ehdottaa sitä kampausta mulle. No ei ainakaan ollut erimielisyyksiä siitä! ;)

Mulla ei ollut koneella mitään kuvia tosta päivästä joten facebookista kopsattuna nämä nyt, eli laatu vähän kärsi mutta kyllä noista näkee minkä näköisenä tanssin! 


Päivä meni erittäin nopeasti ja kiireessä, koska tanssittiin kolmessa eri paikassa: Oulun urheilutalolla, omalla koululla sekä viimeiseksi sitten Ouluhallilla. 

Te jotka tanssitte tänä vuonna, muistakaa nauttia! Älkää stressatko niistä tansseista vaan pitäkää kivaa ja muistakaa hymyillä vaikka väkisin kun tanssitte! ;)

PS. Jos joku vaikka ensi vuonna tanssiva kiinnostu tosta mekosta niin se on myynnissä! 

11 kommenttia:

 1. Ai että olet näyttänyt upealta! :)

  VastaaPoista
 2. Laura: Kiitos. :) Kyllä ne ammattimeikkaajat osaa! ;)

  VastaaPoista
 3. kävitkö svenska privats skolanin vai lyskan ku nehä tanssii aina urheilutalolla? =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Svenska privatskolan! :)

  VastaaPoista
 5. Kuinka pitkä oot? :-) oot ihan hirmu kaunis!

  VastaaPoista
 6. Moi! Tiedän ettei kysymykseni liity mitenkään tähän postaukseen, mutta tietäisitkö hälyttävätkö Michael Korsin laukkujen lukot herkästi? Omani hälyttää joissakin liikkeissä, ja olen miettinyt johtuuko se lukosta vai kenties aktivoituneesta hälyttimestä.

  Ja pakko vielä tietysti sanoa, että sulla on aivan ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: En oo kyllä huomannu omissa laukuissa mitään tollasta. :o Kiitos kovasti! :>

  VastaaPoista
 8. Upea tuo mekko sulla ja väri on kaunis, kannatti metsästää :)

  Muutenkin näytät kuvissa todella kauniilta :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -