Koti

Nyt on luvassa jotain mitä moni on odottanu siitä asti, että uuteen asuntooni muutin. Eli siis tietysti kunnon kuvia uudesta kodistani!

Muuten alkaa olemaan valmista mutta verhotangot, verhot ja taulut puuttuu. Niin ja naulakko eteisestä joka oikeastaan oli jo seinällä mutta tupareiden jälkeen onkin vaan muistona reikä seinässä!

Mutta niin, tällainen on mun koti!

9 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköinen koti!! Tosi lähellä tyyliä josta itsekin tykkään sisustuksesta :) ja noi ruokapöydän tuolit..kade! :)

  VastaaPoista
 2. Nelli: Kiitos! :) Joo ruokapöydän tuolit on mun lempparit. ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi kiva kämppä! :) Noi eteisen portaat on hauskat. Saako kysyä asutko vuokralla vai omassa? :)

  VastaaPoista
 4. ihana, mäkin tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kämppä sulla kyllä :) mä en vaan ymmärrä miksi pitää sisustaa niin, että kaikki on seiniä vasten :D

  VastaaPoista
 6. Tiia: Kiitos! :) Joo eteisen portaat on ihan loistavat! Paitsi ku tulee pienessä humalassa himaan yöllä. ;) Asun vuokralla.

  Milla: Tänks! :)

  Anonyymi: Kiitos! :) Emmä oikein, en osaa muuutenkaa haha. :D

  VastaaPoista
 7. Todella kivasti olet saanut mun mielestä hankalan pohjaratkasun sisustettuu ! Tai toi ku ei oo ovea tossa olohuoneen ja makkarin välillä hankaloittais ainaki mun sisutustamista:D Tykkään miten olet yhdistellyt asioita jotka ei luulis sopivan yhteen, mutta todellakin sopivat ! Todella hieno koti ! :)

  VastaaPoista
 8. aika erikoinen ratkasu toi että ruokapöytä makkarissa. toi eteinen viehättää! ihan kiva. tosin ite olisin tehny toisin joidenki kalusteiden kohdalla. mut anyway, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -