Vappu oli ja meni

Nyt on ylioppilaslakki pakattu takas laatikkoonsa odottelemaan ens vappua ja muutenkin just ja just selvitty koko vapusta. Mä en koko vappuna ottanu yhtäkään kuvaa, ehkä ihan hyvä, koska ne tuskin ois ollu mitenkään julkaisukelpoisia. Hauskaa ainakin oli! Vappupäivänä olin luvannut mennä ystävien kanssa brunssille joka sitten ei ollutkaan brunssi vaan 5 ruokalajin päivällinen. Kuvitelkaa sitä darran määrää samalla kun istuin 5h pöydässä, söin ja yritin niellä viiniä, ja tässä kohtaahan kaverit ei antanu periksi vaan tilas vielä snapsia pöytään. Nyt voisin nukkua tämän päivän ohi, mutta ei auta muu kun lähteä illaksi töihin ja palata elävien kirjoihin! Tässä vielä tämän päivän asua vähän:

Toivottavasti muillakin oli ihan huippu vappu!

4 kommenttia:

 1. Hah samoissa kuvioissa täälläkin mennyt eli täysin ilman kuvia mutta sitäkin paremmalla menolla. Onneksi ilman tuota muodollista brunssia :D

  VastaaPoista
 2. Jossu: Kun on tosi hauskaa niin unohtuu kamera usein laukkuun. :D

  VastaaPoista
 3. Saako kysyä mitä opiskelet? Tykkäätkö alastasi ja mihin haluaisit tulevaisuudessa töihin?:)

  VastaaPoista
 4. lenu: Mä opiskelen Tradenomiksi, eli ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Luen pääaineena markkinointia joten esimerkiksi jonkun ison yrityksen markkinointiin pääseminen ois haaveena. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -