Borgå

Meillä oli tänään kavereiden kanssa vapaapäivä joten ajateltiin lähteä autolla liikkeelle ja ajaa jonnekin pois Helsingistä. Pähkäiltiin Hankoon, Turun, Tampereen ja Porvoon välillä mutta päädyttiin sitten Porvooseen, koska se nyt on niin lähellä.

Ajoneuvona sai toimia minun ihana Pösö.
Poikien mielestä mä odotin tätä reissua niinku joulua. Hei minkäs sille voi, että välillä on ihan piristävää päästä pois kotikaupungista vaikka meniski vaan Porvooseen!
Käytiin istumassa vähän terdellä ja nauttimassa lämpimästä säästä vaikka aurinko ei nyt ihan pilveettömältä taivaalta paistanutkaan!
Ahh, kesä ja terassi! 
Kierreltiin vähän vanhaa kaupunkia mikä on mun mielestä kesällä aivan ihana paikka!
Porvoossa oli Porvoon päivät ja liikkeissä oli sen vuoksi alennuksia ja mä olin taivaassa kun näin tän kosmeetikkaliikkeen. Tässä vaiheessa tuntuikin joululta!
No kun käveltiin autolle niin oli tullu kiva ylläri. Parkkisakko, oh yes! 
Onneksi nää kosmetiikkaliikkeen löydöt ilahdutti vieläkin, Diorin ja kaksi Chanelin huulikiiltoa, 10/kpl!

Nyt oon ihan väsy mutta, koska ulkona on niin kesänen sää niin taidat silti lähteä tonne Kaivariin poikien kanssa nauttimaan vielä kesäillasta! Ihanaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ihana huivi sulla, mistä se on? Haaveilen juuri tuollaisesta ISOSTA ja harmaasta:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tuo huivi on pari vuotta sitten hankittu H&M:n miestenosastolta eli sitä ei varmaa enää myydä. :S Mäki etin ihan törkeen pitkään tollasta joten onnea etsintöihin!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo eksäsi kuskina tuossa yhdessä kuvassa ? Jos on niin kiva että olette pysyneet yhstävinä:) Ainahan se ei onnistu:(

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Onhan se ja hyviä ystäviä ollaanki. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -