Passport, CHECK!

Yksi reissuni peruuntui tossa keväällä sen vuoksi, että olin unohtanut, että passini oli vanhentunu joten ennen Köpiksen matkaa otin itseäni niskasta kiinni ja kävin hommaamassa uuden. Muutaman tunnin odottelu Pasilan poliisiasemalla ja parin päivän päästä siitä passi oli jo noudettavissa. Olipa Lotta taas niin hirveen vaikeeta: Note to myself: Tee asiat ensi kerralla ajoissa.

Passikuvatkin onnistuivat mun mielestä hyvin joten onhan se vähän harmi, että passit pitää nykyään uusia viiden vuoden välein! Niin turhaa.

Passista puheenollen lähdenkin parin viikon päästä etelän lämpöön mutta siitä lisää myöhemmin, koska nyt pitää jo juosta töihin! Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Onpas hyvin onnistuneet passikuvat! Yleensä ne tuntuu menevän ihan pieleen ja sit sitä samaa naamaa tarvii näyttää monta vuotta :D mulla on 10 vuoden passi, joka menee umpeen neljän vuoden päästä, mutta sillä kuvalla toivoisin sen vanhentuvan aikasemmin..

    VastaaPoista
  2. Elina: Haha, no mutta hei pääasiahan siinä kuvassa on, että tunnistaa! ;)

    VastaaPoista
  3. Haastan sut tekemään 10 kuvaa haasteen. Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty…. sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista? :)“

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -